Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Βασίλης Ζούλιας: Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για 7 χρόνια - Μετά από τόσες απόπειρες αυτοκτονίας...

27/05/2020
52 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στην επικαιρότητα με αφορμή τις μάσκες που σχεδίασε και πουλάει, ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα "Μεσάνυχτα” της Τρίτης και μεταξύ άλλων μίλησε για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά.

"Με τα ναρκωτικά έμπλεξα σιγά σιγά. Ξεκίνησα με τσιγάρα και...

Είναι μια ερώτηση που δεν απαντιέται το γιατί… Έτσι, πονάς. Είναι όλα μαζί. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Κανείς δεν έχει καταφέρει να τη δώσει”.

Ένιωθα έναν έντονο συναισθηματικό πόνο και όταν ήρθαν τα ναρκωτικά ανακουφίστηκε αυτός ο πόνος. Στα 29 σταμάτησα και έπρεπε να βιώσω όλα μου τα συναισθήματα από την αρχή. Τότε ξεκίνησε η πραγματική μου θεραπεία, γιατί πριν τα κουκούλωνα”.

"Τα ναρκωτικά δεν πρέπει να διαχωρίζονται. Κανένα δεν είναι οκ. Είναι εθισμός. Όλες οι ουσίες που αλλάζουν την ψυχική διάθεση είναι εθιστικές. Είμαι 28 χρόνια σε προγράμματα απεξάρτησης και ξέρω."

"Όλοι είχαν καταλάβει τι έκανα αλλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν, γιατί πραγματικά δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει, η μητέρα μου ήταν απελπισμένη. Όταν έπιασα εγώ συναισθηματικό πάτο, μετά από τόσες απόπειρες αυτοκτονίας, πήγα σε μια ομάδα για να βοηθηθώ”.

"Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για 7 χρόνια” παραδέχτηκε ο σχεδιαστής

Παράλληλα, ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε με ειλικρίνεια για την σχέση του με τον πατέρα του. Μεγαλώνοντας ήταν μακριά του αλλά κατόρθωσε να έρθει κοντά του μετά από πολλά χρόνια θεραπείας.

"Εδώ και 20 χρόνια έχουμε μια ωραία, ζεστή σχέση. Η μητέρα μου, και είμαι πολύ περήφανος για αυτό, δεν μου μίλησε ποτέ με άσχημα λόγια για τον πατέρα μου και το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό” πρόσθεσε.


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ