Διαφημίσεις - Top Left

Διαφημίσεις - Top Right

Wednesday, January 18, 2017

Τελευταία νέα

    • Συνταγές
    • Αρχική δημοσίευση
      1/5/2017 8:32:41 PM
    • Τελευταία ενημέρωση
      1/5/2017 8:33:32 PM
    • Διαβάστηκε 216 φορές
    Ενα ρολό μα τι ρολό! Ρολό κιμά γεμιστό με τυρί τσένταρ, ζουμερό, τυλιγμένο με τραγανό μπέικον! Σκέτη απόλαυση!

    Τι χρειαζόμαστε:

    • 250 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά
    • 250 γραμ. χοιρινό κιμά
    • 1 μέτριο κρεμμύδι
    • 4 σκελίδες σκόρδο
    • 1/2 πράσινη πιπεριά
    • 1 αυγό
    • 5 φρυγανιές τριμμένες
    • τυρί τσένταρ
    • μπέικον
    • αλάτι
    • πιπέρι
    • ρίγανη
    • κύμινο

    Αποτέλεσμα εικόνας για ρολό κιμά μπέικον

    Πώς το κάνουμε:

    Αρχικά σε ένα μπολ τοποθετούμε τους κιμάδες μας και τους αναμειγνύουμε. Αλέθουμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά. Επειτα προσθέτουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το τσένταρ και το μπέικον και ζυμώνουμε. Αφήνουμε τον ζυμωμένο κιμά μας να ξεκουραστεί στο ψυγείο για μισή ωρίτσα. Σε μία λαδόκολλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ξεκινάμε το στήσιμο του ρολού μας απλώνοντας κάθετα τις φέτες μπέικον (να καβαλάει ελαφρώς η μία την άλλη). Βάζουμε τόσες φέτες μπέικον όσες πιστεύουμε ότι θα καλύψουν το ρολό μας. Επειτα τοποθετούμε τον κιμά μας πάνω στο μπέικον και τον πατάμε με το χέρι για να απλώσει, ώστε να καλύψει όλη την επιφάνεια του μπέικον, προσέχοντας να προεξέχει το μπέικον στα δύο άκρα του ρολού. Κατόπιν στο κέντρο και κατά μήκος του απλωμένου κιμά μας τοποθετούμε μπαστουνάκια τυριού τσένταρ. Μόλις το κάνουμε αυτό τυλίγουμε προσεχτικά το ρολό μας με την βοήθεια της λαδόκολλας ώστε το μπέικον να υπάρχει και στο κέντρο του ρολού(σαν σαλιγκάρι δηλαδή). Με την βοήθεια ενός μακρουλού αντικειμένου σπρώχνουμε το ρολό ώστε να γίνει σφιχτό. Επειτα τοποθετούμε οδοντογλυφίδες όπου χρειάζεται για να μην ανοίξει το ρολό και κλείνουμε τις δύο άκρες του ρολού σκεπάζοντας το με το μπέικον που προεξέχει και τις κλείνουμε και αυτές με οδοντογλυφίδες. Αφού ακολουθήσουμε αυτή την διαδικασία, ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ξεροψηθεί καλά το μπέικον. Επειτα απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα!!!

    Λίγα μυστικά ακόμα

    Αν προσέξουμε την ποσότητα των μυρωδικών μας (και δεν το παρακάνουμε) και ο κιμάς δεν έχει υπερβολική ένταση στη γεύση του (όχι όμως να είναι άγευστος, αλλά να έχει απαλή γεύση) τότε τρώγοντας το ρολό, θα καταλαβαίνετε την εναλλαγή των γεύσεων και θα ξετρελαθείτε !!!

    Πηγή: www.sintagespareas.gr 
    0 σχόλια
    Το όνομα και το σχόλιό σας θα δημοσιευθούν εφόσον ελεγχθούν από την συντακιτκή ομάδα.
    Τα σχόλια θα πρέπει να τηρούν τους όρους και τις προύποθέσεις της ιστοσείδας

    Άρθρα και σχόλια του Γιάννη Ιωαννίδη

    Δημοσκόπηση

    Είστε ικανοποιημένοι από τις μέχρι τώρα ενέργειες της Κυβέρνησης για την νησιωτικότητα;

    Εξώφυλλο Εφημερίδας

    2451

    PAPARAZZI

    • ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ PAPARAZZI (18/01/17)

      ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ PAPARAZZI (18/01/17)

    Γρήγορη αναζήτηση

    Διαφημίσεις - Right

    Widget Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Πρόγραμμα Τηλεόρασης

    Διαφημίσεις - Right 2

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

      Υπηρεσίες

      zwdia