Διαφημίσεις - Top Left

Διαφημίσεις - Top Right

Tuesday, October 16, 2018

Τελευταία νέα

    • Συνταγές
    • Αρχική δημοσίευση
      12/5/2017 1:59:59 PM
    • Τελευταία ενημέρωση
      12/5/2017 2:19:58 PM
    • Διαβάστηκε 712 φορές
    Η κις λορέν είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αλμυρές τάρτες και προέρχεται από την περιοχή Lοrraine της Βόρειας Γαλλίας. Είναι νόστιμη και πολύ ντελικάτη. Δοκιμάστε να τη φτιάξετε και σίγουρα θα τη λατρέψετε.

    Για την κις λορέν θα χρειαστείτε:

    300 γρ. ‏αλεύρι
    150 γρ. ‏βούτυρο
    Για τη γέμιση θα χρειαστείτε:

    10 φέτες ‏μπέικον
    250 γρ. ‏παρμεζάνα τριμμένη
    4 ‏αυγά
    450 ml ‏κρέμα γάλακτος
    ‏αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο




    Εκτέλεση

    Σε ένα μπολ βάζετε το αλεύρι, το βούτυρο και το αλάτι και ζυμώνετε.

    Προσθέτετε λίγο νερό και συνεχίζετε να ζυμώνετε μέχρι να γίνει λεία η ζύμη.

    Παίρνετε ένα ταψί και το βουτυρώνετε και στρώνετε τη ζύμη και τη ψήνετε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C.

    Στο μεταξύ σε ένα τηγάνι ψήνετε το μπέικον μέχρι να ξεροψηθεί.

    Πάνω στη ζύμη βάζετε το μπέικον και το τυρί ενώ σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι.

    Ρίχνετε το μείγμα με τα αυγά στην τάρτα και ψήνετε για 35 λεπτά ,ανάλογα το φούρνο.

    0 σχόλια
    Το όνομα και το σχόλιό σας θα δημοσιευθούν εφόσον ελεγχθούν από την συντακιτκή ομάδα.
    Τα σχόλια θα πρέπει να τηρούν τους όρους και τις προύποθέσεις της ιστοσείδας

    Άρθρα και σχόλια του Γιάννη Ιωαννίδη

    Περισσότερα άρθρα

    Δημοσκόπηση

    Συμφωνείτε με την παραχώρηση σε ιδιώτη, της έκτασης των 70 στρ. στον Ναυτικό Όμιλο Κω

    Εξώφυλλο Εφημερίδας

    2542

    PAPARAZZI

    • ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ PAPARAZZI (13/10/18)

      ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ PAPARAZZI (13/10/18)

    Γρήγορη αναζήτηση

    ΑΤΖΕΝΤΑ

      Διαφημίσεις - Right

      Widget Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

      Πρόγραμμα Τηλεόρασης

      Διαφημίσεις - Right 2

      ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

        Υπηρεσίες

        zwdia