Διαφημίσεις - Top Left

Διαφημίσεις - Top Right

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

Τελευταία νέα

    • Συνταγές
    • Αρχική δημοσίευση
      11/4/2019 12:48:51 μμ
    • Τελευταία ενημέρωση
      11/4/2019 12:49:45 μμ
    • Διαβάστηκε 207 φορές
    Φτιάξτε και εσείς τα καλύτερα Πασχαλινά κουλουράκια της ζωής σας, επιλέγοντας μία από τις συνταγές μου και ακολουθώντας τα 10 μυστικά μου!

    Δείτε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε προκειμένου τα κουλουράκια σας να γίνουν νόστιμα, τραγανά και υπέροχα!

    1. Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
    2. Χτυπήστε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη, ώστε να λιώσει καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μείγμα. Έτσι θα καραμελώσουν σωστά στο ψήσιμο.
    3. Αφήστε τη ζύμη να ξεκουραστεί το λιγότερο 15-20 λεπτά για να πλάθεται πιο εύκολα.
    4. Μη ζυμώνετε πολλή ώρα τη ζύμη από τη στιγμή που βάζετε το αλεύρι, για πιο τραγανό και μπισκοτένιο αποτέλεσμα.
    5. Κάθε φορά που προσθέτετε ένα αυγό, φροντίστε να χτυπάτε καλά το μείγμα ώστε να το πίνει προτού μπει το επόμενο.
      κουλουρακια σμυρνεικα πασχαλινάhttps://www.argiro.gr/wp-content/uploads/2016/04/κουλουρακια-σμυρνεικα-πασχαλινά.png 570w" sizes="(max-width: 500px) 100vw, 500px" style="vertical-align: middle; max-width: 100%; height: auto; box-sizing: border-box; border-style: initial; display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;">
      Κουλουράκια Σμυρνέικα πασχαλινά 
    6. Αν ο φούρνος σας είναι δυνατός, χαμηλώστε τη θερμοκρασία και παρατείνετε το ψήσιμο ώστε να προλάβουν να ψηθούν μέχρι μέσα σωστά και να μη σας ξεγελάσει το σκούρο χρώμα λόγω της επάλειψης με το αυγό.
    7. Αφήστε τα Πασχαλινά κουλουράκια σας, αφού τα αλείψετε με το διάλυμα αυγού, να στεγνώσουν τελείως στην επιφάνεια και μετά ψήστε τα.
    8. Αφήστε κενό ανάμεσα στα κουλουράκια όταν τα τοποθετείτε στις λαμαρίνες, γιατί φουσκώνουν αρκετά και μπορεί να κολλήσουν μεταξύ τους.
    9. Αφήστε να σταθούν αφού ψηθούν για 5 λεπτά και έπειτα βάλτε τα σε σχάρα ώστε να στεγνώσουν καλά χωρίς υγρασία. Διατηρήστε τα σε αεροστεγές κουτί σκεπασμένα για να παραμείνουν τραγανά.
    10. Χρησιμοποιήστε ένα υπέροχο βούτυρο και ολόφρεσκα αυγά, γιατί αυτά θα δώσουν άρωμα και μοναδική γεύση στα κουλουράκια σας.
    Απολαύστε τη διαδικασία και δημιουργήστε μνήμες οικογενειακές και γιορτινές!

    Όσο για την επιτυχία, αυτή είναι δεδομένη αν ακολουθήσετε τα μυστικά μου!

    Δείτε παρακάτω και όλα τα μυστικά για τα πιο αφράτα Πασχαλινά τσουρέκια

    Μυστικά για τα πιο κορδονάτα, αφράτα τσουρέκια με ίνες

    Καλό Πάσχα και καλή επιτυχία


    https://www.argiro.gr/2019/04/mystika-gia-ta-kalytera-paschalina-koulourakia/?fbclid=IwAR1e4TCFoWx3ZuPrriG5Qjatt3dZPPKd6ohoOoFGKkM1t7M9uNqXH5yYGoQ
    0 σχόλια
    Το όνομα και το σχόλιό σας θα δημοσιευθούν εφόσον ελεγχθούν από την συντακιτκή ομάδα.
    Τα σχόλια θα πρέπει να τηρούν τους όρους και τις προύποθέσεις της ιστοσείδας

    Άρθρα και σχόλια του Γιάννη Ιωαννίδη

    Δημοσκόπηση

    Εξώφυλλο Εφημερίδας

    2577

    PAPARAZZI

    • Πόσο ομορφιά να χωρέσει σε μια φωτογραφία...;

      Πόσο ομορφιά να χωρέσει σε μια φωτογραφία...;

    Quiz

    Ποιος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος από την Κω τύπωσε 12.000 ψηφοδέλτια για να μοιράσει στον κόσμο?

    6 σχόλια
    • Ζώα : 15/6/2019 8:16:00 μμ Ντροπή σας το αποτέλεσμα Κωτες! Απάντησέ του
    • ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ: 30/5/2019 7:59:00 μμ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Απάντησέ του
    Σχολίασέ το

    Γρήγορη αναζήτηση

    ΑΤΖΕΝΤΑ

      Διαφημίσεις - Right

      Widget Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

      Πρόγραμμα Τηλεόρασης

      Διαφημίσεις - Right 2

      ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

        Υπηρεσίες

        zwdia