Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us

ΑΛΕΞΗ ΑΡΓΗΣΕΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ… ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ…

31/07/2020
640 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τέσσερα χρόνια άργησε η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Νησί μας. Μάλιστα η τελευταία φορά που είχε έρθει ήταν το 2011 ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς.

Εννέα χρόνια έκανε λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας να επισκεφθεί την Κω, που όπως είπε και ο ίδιος πέρασε δύσκολα χρόνια λόγω μεταναστευτικού, σεισμού και οικονομικής κρίσης.

Ζήτησε συγνώμη που δεν κατάφερε να έρθει στα τέσσερα χρόνια που ήταν πρωθυπουργός, αν και είχε βρει χρόνο την ίδια περίοδο, να πάει 2 φορές στην Κάλυμνο και 2 φορές στην Νίσυρο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όφειλε να είχε έρθει στην Κω (ίσως και περισσότερες από μία φορά) αφού το νησί μας, το «αδικημένο διαμάντι του Αιγαίου» (όπως το χαρακτήρισε η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Σβύνου στην συνάντηση που έγινε στον Πλάτανο) πέρασε τόσα όταν ήταν στην Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το νησί μας (μαζί με τα υπόλοιπα νησιά) δέχθηκε το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού και ήταν απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργηθεί (προσωρινή έλεγαν τότε) δομή στην Κω, την οποία τώρα την βρήκε η ΝΔ και εξ αιτίας της ανικανότητάς της να μεταφέρει τους πρόσφυγες στην ενδοχώρα, την οργανώνει ακόμα καλύτερα, την αναβαθμίζει και την γιγαντώνει, έτσι ώστε να μείνει για πάντα στην Κω, αλλά και να υπάρχει σαν «καβάτζα» να φιλοξενήσει πάνω από 4.000 μετανάστες σε περίπτωση νέου κύματος».

Αλέξη, μπορεί να έκανες αρκετά καλά στη χώρα και στο Νησί κυρίως στον χώρο της υγείας (που νοσεί περισσότερο το νησί), όπου παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν στην χώρα (λόγω των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), στελεχώθηκε καλύτερα το νοσοκομείο (επαναλειτούργησε η Παιδιατρική, η Ουρολογική, ενισχύθηκε η Καρδιολογική, η Χειρουργική κ.α.), δημιουργήθηκε η Τοπική Μονάδα Υγείας, έγινε δωρεάν η παροχή υγείας στους ανασφάλιστους, έγινε η μελέτη σκοπιμότητας για το νέο νοσοκομείο κ.α., αλλά και το Μεταφορικό Ισοδύναμο που όλοι το έλεγαν αλλά εσύ κατάφερες να το εφαρμόσεις (και τώρα δυστυχώς η ΝΔ προσπαθεί να το καταργήσει) όμως το «φάντασμα» του μεταναστευτικού θα είναι αυτό που θα σε «στοιχειώνει» στην Κω.

Και κυρίως, γιατί δεν ήρθες καθόλου στην Κω για να συναντηθείς με τους κατοίκους και τους φορείς και να δικαιολογήσεις ή να στηρίξεις την πράξη σου, αλλά αντ’ αυτού έστειλες τα ΜΑΤ για να επιβάλλουν την απόφασή σου.

Η αλήθεια λοιπόν Αλέξη, είναι ότι άργησες. Τώρα λοιπόν… χαιρέτα μου τον Πλάτανο!

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ