Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us

Μία εικόνα χίλιες λέξεις

12/03/2020
68 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μία εικόνα χίλιες λέξεις λένε οι Κινεζοι που μας έχουν αναστατώσει τελευταία. Το πρωί της Πέμπτης συναντήσαμε τον βουλευτή Γιάννη Παππά , τον πρ. πρόεδρο της τοπικής Βαγγέλη Μουζουράκη, τον νέο διοικητή του νοσοκομείου κ. Βασιλειάδη με φίλους να τα λένε σε χαλαρό κλίμα στην είσοδο του νοσοκομείου. Το επίκεντρο της συζήτησης, φυσικά ο Covid 19 και τα προληπτικά μέτρα που έχει λάβει το νοσοκομείο.

 

Η ευθύνη της ενημέρωσης σε στιγμές κρίσης

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στο νησί μας βρισκόταν Υπουργός ( κ. Κόνσολας) την ώρα που η χώρα ήταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της ασύμμετρης απειλής που δεχόταν από την Τουρκία. Να ξεκαθαρίσουμε ότι η επίσκεψη του κ. Κόνσολα σχετιζόταν με συνέδριο που θα διεξαχθεί στο νησί μελλοντικά.

Τυχαία το μάθαμε και μάλιστα το εντυπωσιακό ήταν ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση των δημοσιογράφων αν και ο Δήμος Κω διαθέτει οργανωμένο γραφείο τύπου. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι σε μία τέτοια κρίσιμη στιγμή, ωστόσο οι πολίτες περιμένουν από τις ηγεσίες τους μία υπεύθυνη ενημέρωση γιατί η σιωπή τους αφήνει περιθώρια στα fake news να αποπροσανατολίσουν και να διχάσουν με ότι κινδύνους για την κοινωνία και την συνοχή της αυτό συνεπάγεται.  


Οι 3 ημέρες που άλλαξαν την ψυχολογία των Ελλήνων

Σε ότι αφορά το μεταναστευτικό 3 μέρες άλλαξαν την ατζέντα και τις εξελίξεις των γεγονότων. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το θέμα των κλειστών δομών προς το παρόν έχει παγώσει καθώς προέχει η σωστή θωράκιση όλων των συνόρων. Σε δύσκολες στιγμές , τα σώματα ασφαλείας έδειξαν ότι έχουν γρήγορα αντανακλαστικά και λειτουργούν με ηθικό υψηλό προς την υπεράσπιση της πατρίδας μας. Θερμά συγχαρητήρια. Η σκέψη όλων μας είναι με εσάς που είστε στο Αιγαίο, στις βραχονησίδες, που πετάτε με μποφόρ, που βρίσκεται άυπνοι στον Έβρο. Σας ευχαριστούμε. Αυτή την στιγμή προέχει η ενότητα. Τα υπόλοιπα , αργότερα.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ