Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ

06/02/2021
58 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με μεγάλη συγκίνηση πληροφορήθηκα την κίνηση του γνήσιου πατριώτη και ευπατρίδη εφοπλιστή Ιάκωβου Τσούνη, ο οποίος χάρισε την περιουσία του στις «Άγιες» όπως τις αποκαλεί Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο 97χρονος βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δήλωσε ότι επιθυμεί να φύγει από τη ζωή, όπως ακριβώς ξεκίνησε, ξυπόλητος, χαρίζοντας την περιουσία του (23 εκ. ευρώ) στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Πρέπει όλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, ιδιαίτερα οι εφοπλιστές και οι μεγαλοεπιχειρηματίες. Και δεν λέω να χαρίσω όλη τους την περιουσία στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά να προσφέρουν και αυτοί χρήματα, ώστε να ενισχυθούν και να οχυρωθεί η χώρα μας, απέναντι στους εχθρούς της.

Ένα τέτοια παράδειγμα είναι και το Σωματείο «Ταμείον Ελληνικού Στόλου – ΑΒΕΡΩΦ ΙΙ», που ο κάθε πολίτης μπορεί να εγγραφεί και να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή.

Χρειαζόμαστε επειγόντως να ενισχύσουμε το Ναυτικό μας και να αποκτήσουμε σύγχρονες Φρεγάτες. Ο κίνδυνος από την πλευρά της Τουρκίας είναι άμεσος. Διακινδυνεύονται τα νησιά μας, οι θάλασσές μας, η ΑΟΖ μας και η Ελεύθερη Κύπρος. Η Τουρκία του Ερντογάν έχει αναπτύξει ισχυρό Ναυτικό, έχει ναυπηγήσει νέα, σύγχρονα σκάφη, ώστε να κυριαρχήσει στην Ανατολική Μεσόγειο και σταδιακά και στο Αιγαίο

Θα πρέπει επειγόντως να αντιληφθούμε τον άμεσο κίνδυνο και να ενισχύσουμε το Ελληνικό Ναυτικό με τον οβολόν μας. Για να πάρει ένα νέο ΑΒΕΡΩΦ και να καταφέρουμε να αποκρούσουμε την Τουρκία του Ερντογάν και να παραμείνουμε ελεύθεροι.

Το σωματείο απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και Φιλέλληνες, όπου γης, ώστε να εγγραφούν, να πυκνώσουν τις τάξεις του και να καταβάλλουν τον οβολόν τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.averof2.gr.

Θέμος Κουκούλας

Γ.Γ. Β. Συγκροτήματος Δωδ/σου του ΛΑ.Ο.Σ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ