Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν θα πραγματοποιήθει ούτε η αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Γ' Εθνικής ανάμεσα σε Α.Ο Πυλίου και Αία Σαλαμίνας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η επιστολή της ΕΠΟ προς τα δύο σωματεία.

Προς

Τα Σωματεία Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας:

1) Α.Ο. Πυλίου Κω 2) Α.Σ. Αίας Σαλαμίνας

 Κύριε Πρόεδρε,

 Σας πληροφορούμε ότι, η Υποεπιτροπή Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, αφού έλαβε υπόψη της, α) αίτημα αναβολής που απέστειλε το σωματείο Α.Σ. Αίας Σαλαμίνας, το οποίο μας ενημερώνει για τα κρούσματα covid-19 που παρουσιάστηκαν στην ομάδα τους, β) το ιατρικό πρωτόκολλο, αποφάσισε στην συνεδρίαση της 21.01.2022, να αναβάλλει τον κάτωθι αγώνα του 6ου ομίλου που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 23.01.2022

(12η Αγωνιστική) Α.Ο. Πυλίου Κω - Α.Σ. Αίας Σαλαμίνας

Για την ημερομηνία διεξαγωγής του ανωτέρω αγώνα θα ενημερωθείτε από την Υποεπιτροπή Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας με νέο έγγραφό μας.

Το γηπεδούχο Σωματείο καλείται να ενημερώσει σχετικά το αστυνομικό τμήμα, εφορία γηπέδου κ.λ.π.

Με εκτίμηση

  • 22 Ιανουαρίου 2022
  • 0 Σχόλια

  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΕ ΚΩΣ μετά από 20 χρόνια απουσίας, επιστρέφει στην έδρα της το Παλαιό Γήπεδο "ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ "


Το Σάββατο στις 12:30 θα διεξαχθεί στο Παλαιό Γήπεδο "ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ " το ποδοσφαιρικό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕ ΚΩΣ και της ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗΣ ΕΜΠΩΝΑΣ. 


Οι διοικούντες της Κωακής ομάδας, απέστειλαν έγγραφο με το οποίο ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, να τους παραχωρηθεί το Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ προκειμένου να αγωνιστούν εκεί.


Με δεδομένη την επερχόμενη κακοκαιρία, η οποία θα καταστούσε ιδιαίτερα βαρύ τον αγωνιστικό χώρο του Νέου Σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ με αποτέλεσμα, την επόμενη μέρα που θα αγωνιζόταν και η άλλη μας ομάδα,  ο ΑΟ ΠΥΛΊΟΥ ΚΩ, σε ένα επίσης ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον,  θα έβρισκε ένα σημαντικό εμπόδιο στην προσπάθεια κατάκτησης της νίκης και φυσικά  ως αναπόφευκτο  επακόλουθο την τεράστια επιβάρυνση του αγωνιστικού φυσικού χλοοτάπητα του Νέου Σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

 

Οι μεγάλες μορφές του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου ο Γρηγόρης Μπλέτσας, ο Ηλίας Στεργαλάς και ο Γιάννης Αλεξούδης αναφέρονται σε αυτό το ιστορικό γήπεδο στο οποίο έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο άθλημα του ποδοσφαίρου χαρίζοντας μεγάλες συγκινήσεις στους Κώους φιλάθλους.


Οι τρεις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τονίζουν, το ποσό σημαντικό είναι για όλες τις ομάδες της Κω, να αγωνίζονται σε νέα σύγχρονα γήπεδα συγκρίνοντας παράλληλα την εποχή που  έπαιζαν σε χωμάτινα και εντελώς ακατάλληλα γήπεδα ποδοσφαίρου στα οποία ο τραυματισμός ήταν εκ προοιμίου δεδομένος.ρεπορταζ: Στέργος Χατζηστέργου

  • 21 Ιανουαρίου 2022
  • 0 Σχόλια

  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Α.Ο Πυλίου και Α.Ο Καραβά που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη, στις 15:00 στο Νέο στάδιο Ανταγόρας.

Η ομάδα του Καραβά έχει μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού κάτι που έκανε γνωστό στην ΕΠΟ η οποία και αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης και το ματς θα επαναοριστεί.

Πλέον οι «βυσσινί» προετοιμάζονται για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Αία Σαλαμίνας στις 15:00 στο Νέο στάδιο Ανταγόρας.

  • 19 Ιανουαρίου 2022
  • 0 Σχόλια

ΕΞΟΔΟΣ