Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
  • LIFESTYLE

Περιπέτεια υγείας για τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για την υγεία του γνωστού καλλιτέχνη. Ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις από τους γιατρούς. newsit.gr
  • 15 Μαΐου 2024
  • 0 Σχόλια

  • LIFESTYLE

Θύμα  επίθεσης έπεσε η δημοσιογράφος του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά.Η δημοσιογράφος βρισκόταν σε ρεπορτάζ όταν δέχτηκε την επίθεση, με την ΕΣΗΕΑ, σε ανακοίνωσή της να τονίζει πως «ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ενημέρωση και την ελεύθερη έκφραση, σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, όπως και έπραξε η συνάδελφος»Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί με ανησυχία την εξέλιξη της υγείας της συναδέλφου Ρένας Κουβελιώτη, μετά την επίθεση που δέχθηκε, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ, με συνέπεια να τραυματισθεί σοβαρά.Για μία ακόμα φορά το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι, η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης με την άσκηση βίας δεν θα αποδώσει. Ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ενημέρωση και την ελεύθερη έκφραση, σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, όπως και έπραξε η συνάδελφος.Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της συναδέλφου σε όλες τις ενέργειές της.
  • 14 Μαΐου 2024
  • 1 Σχόλια

  • LIFESTYLE

φετινός διαγωνισμός της Eurovision υπήρξε ανατρεπτικός, με αποκλεισμούς, με πολιτικά μηνύματα και με τη Μαρίνα Σάττι, τη φετινή μας εκπρόσωπο να μην καταφέρνε να κερδίσει το κοινό του μουσικού διαγωνισμού.Η Ελβετία ήταν η νικήτρια χώρα του φετινού διαγωνισμού της Eurovision με το τραγούδι «The Code» του Nemo.Η περίεργη ανατροπή αφορούσε το Ισραήλ που κατάφερε να πάρει 333 πόντους από την ψήφο του κοινού. Η Ουκρανία κατάφερε να πάρει 307 βαθμούς από το κοινό, ενώ ο Baby Lasagna της Κροατίας 337 βαθμούς. Τελικά, η Ελβετία πήρε τη νίκη, μιας και κέρδισε 200 και από το κοινό αφήνοντας τον Κροάτη στη δεύτερη θέση.Η Ελβετία έλαβε συνολικά 591 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση ήρθε η Κροατία με 547 βαθμούς και ακολούθησε η Ουκρανία με 453 βαθμούς.Η Γαλλία κατέλαβε την 4η θέση με 445 βαθμούς και το Ισραήλ έλαβε 375 πόντους -σχεδόν όλους από το κοινό και κατέκτησε την 5η θέση.Η Ελλάδα «βυθίστηκε» από τις επιτροπέςΗ Silia και η Μαρίνα Σάττι ακολούθησαν κοινή πορεία στην ψηφοφορία των επιτροπών των 37 χωρών.11η ήταν τελικά η θέση που πήρε η Ελλάδα και 15η η Κύπρος.H τελική κατάταξη των χωρών ήταν η εξής:Στα παράδοξα της φετινής ψηφοφορίας, ήταν οι 7 βαθμοί που μας έδωσε η Κύπρος! Στις επιτροπές, η Ελλάδα πήρε την 14η θέση (41 βαθμούς συνολικά) ενώ η Κύπρος την 16η θέση. Η Σίλια πήρε 44 βαθμούς από το κοινό, ενώ η Μαρίνα πήρε 85 βαθμούς από την ψηφοφορία του κοινού.«Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ κι εγώ προσωπικά για τη στήριξη»Πριν τον τελικό, η Μαρίνα Σάττι μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ για τα συναισθήματά της:«Είναι πολλά τα συναισθήματα. Και στεναχώρια που τελειώνει όλο αυτό. Εντάξει, όλες αυτές τις τελευταίες μέρες έχουν υπάρξει πάρα πάρα πολύ απαιτητικές. Είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ. Έχουμε κάνει αρκετές πρόβες. Είναι πολύ σύντομο, πολύ γρήγορο όλο αυτό που συμβαίνει κάθε φορά. Προσπαθώ κάπως να πιαστώ από τις στιγμές και να θυμάμαι, αλλά περνάει πάρα πολύ γρήγορα. Είμαστε όλοι αρκετά συγκινημένοι που τελειώνει όλο αυτό το ταξίδι και μεταξύ μας που ήμασταν για πάρα πολύ καιρό όλοι μαζί δεμένοι. Και μαζί σας, με όλους εσάς που είμαστε αυτές τις μέρες εδώ και ελπίζουμε να τελειώσει γιορτινά όλη αυτή η εμπειρία.queen.gr
  • 12 Μαΐου 2024
  • 2 Σχόλια

Συμβουλές και νέα lifestyle για να μην μένεις ποτέ πίσω

Παρακολουθούμε και ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο νησί της Κω, στις γύρω περιοχές, στο πανελλήνιο αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα αθλητικά νέα γράφονται με αντικειμενικότητα και χωρίς οπαδισμούς. Οι αθλητικογράφοι της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ» είναι έμπειροι στον χώρο του αθλητισμού και ασχολούνται με πολλά και διάφορα αθλήματα, ώστε να παρέχουν στους αναγνώστες μας ποικιλία άρθρων, ενημερώνοντάς τους άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ομάδα που υποστηρίζουν ή τον αγαπημένο τους αθλητή.
Αν υπάρχει κάποια αθλητική δραστηριότητα ή εκδήλωση που θα θέλατε να απαθανατιστεί και να σχολιαστεί από την εφημερίδα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να συνεργαστούμε για την κάλυψη ενός τοπικού αθλητικού γεγονότος.

ΕΞΟΔΟΣ