Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
  • LIFESTYLE

Οι προβλέψεις του γνωστού Κώου αστρολόγου Αντώνη Ξενικού, όσον αφορά τις αλλαγές που φέρνει η Πανσέληνος του χιονιού σε όλα τα ζώδια, φιλοξενούνται για άλλη μία φορά, στο περιοδικό «Άστρα & Όραμα» του μηνός Φεβρουαρίου, που κυκλοφορεί.Μην το χάσετε!
  • 01 Φεβρουαρίου 2023
  • 0 Σχόλια

  • LIFESTYLE

Απονεμήθηκαν τα ετήσια βραβεία «Στράτος Στασινός» 2022 στις καλύτερες ελληνικές ταινίες ανιμέισον (animation) της χρονιάς (επαγγελματική και σπουδαστική), με χρηματικό έπαθλο που προσφέρει το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και προβολή των βραβευμένων ταινιών. Η «δική» μας Άννα Οικονόμου, με την ταινία «Looking for Joy» (Ψάχνοντας τη Χαρά) βραβεύτηκε με το βραβείο Καλύτερης Σπουδαστικής Ταινίας. Περισσότερα για την εκδήλωση:Η ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ – Ελληνική Ένωση Κινουμένων Σχεδίων, έχοντας ως βασικούς άξονες δράσης την προώθηση και την εξωστρέφεια του ελληνικού ανιμέισον, διοργάνωσε, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, 12.00 – 20.00, στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ, την ASIFA HELLAS DAY 2023: μια ολοήμερη ανοιχτή εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο που απευθύνεται σε ολόκληρη την κοινότητα, δημιουργούς, επαγγελματίες, σπουδαστές αλλά και φίλους των ελληνικών κινουμένων σχεδίων και περιλαμβάνει προβολές για όλη την οικογένεια, παρουσιάσεις από σημαντικούς διεθνείς προσκεκλημένους, συζητήσεις και την απονομή των Ετήσιων Βραβείων «Στράτος Στασινός». Η ASIFA HELLAS DAY ξεκίνησε με την προβολή ταινιών κινουμένων σχεδίων για μικρούς και μεγάλους που χρηματοδοτήθηκαν από το Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος για την ενίσχυση της κινηματογραφικής κοινότητας την περίοδο του covid-19. Επίσημοι προσκεκλημένοι της μέρας ήταν ο Mickaël Marin, CEO του Annecy International Animation Film Festival, του σημαντικότερου φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων στον κόσμο, και την Véronique Encrenaz, διευθύντρια της MIFA – International Animation Film Market. Σε συνέχεια της σταθερής και ολοένα εξελισσόμενης παρουσίας της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ στο φεστιβάλ που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Πολιτείας από το 2017, οι Marin και Encrenaz ήρθαν για πρώτη φορά στην Αθήνα να μας μιλήσουν για το γεγονός που, κάθε καλοκαίρι, έχει καταφέρει να συγκεντρώνει στις Γαλλικές Άλπεις τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου, δεκάδες χιλιάδες δημιουργικούς επαγγελματίες και εταιρίες. Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με την κοινότητα του ελληνικού ανιμέισον, με στόχο την ανάπτυξη συνεργειών και την περαιτέρω προβολή του ελληνικού ταλέντου σε διεθνές επίπεδο. Τέλος, ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης. πηγές: kosvoice.grasifahellas.eu
  • 01 Φεβρουαρίου 2023
  • 0 Σχόλια

  • LIFESTYLE

Σεισμός πολλών ρίχτερ στο ριάλιτι επιβίωσης. Το Survivor All Star είναι το πιο ζωντανό, ανατρεπτικό και ενδιαφέρον παιχνίδι επιβίωσης. Όμως, όπως συμβαίνει με όλα τα παιχνίδια, για να έχει νόημα ο "αγώνας", πρέπει να τηρούνται οι κανόνες, διαφορετικά ποια η αξία; Στην προκειμένη περίπτωση, ο Νίκος Μπάρτζης αντιλήφθηκε πως κάτι ύποπτο συμβαίνει στην παραλία, όταν παρατήρησε ότι Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα ξεμοναχιάζονται συχνά πυκνά, έχοντας μαζί τα σακίδιά τους. Για να λύσει το μυστήριο τις ακολούθησε και αυτό που ανακάλυψε δεν του άρεσε καθόλου. Ο παίκτης προτίμησε να μην αποκαλύψει όσα είδε σε κανέναν και κρατήθηκε μέχρι το Συμβούλιο. Εκεί, τη στιγμή που οι Μπλε θα ξεκινούσαν να ψηφίζουν, πήρε τον λόγο και αποκάλυψε ότι είδε την Ασημίνα να μιλά στο κινητό. Λόγω της έντασης το Συμβούλιο διεκόπη. Η παραγωγή έκανε την απαιτούμενη έρευνα καθώς ο ισχυρισμός αυτός του Νίκου θα μπορούσε να είναι αναληθής, η να περιέχει μέρος συνολικότερης αλήθειας. Στο μεταξύ οι περισσότεροι παίκτες εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την ανήθικη πράξη και ανέφεραν πως θα ήταν δύσκολο να συνεχίσουν να παίζουν στο παιχνίδι με κάποιον που έχει παραβεί τους κανόνες. Η Κατερίνα Δαλάκα στο μεταξύ, στην καλύβα με τους υπόλοιπους παίκτες, σχολίαζε όσα συνέβησαν σαν να πρόκειται για κάτι μακρινό από εκείνη...Αφού από την έρευνα προέκυψε ότι ο Νίκος Μπάρτζης λέει την αλήθεια, ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες και τους ανακοίνωσε την απόφαση της παραγωγής να απομακρυνθούν οι δύο παίκτριες που παραραβίασαν τους κανόνες. Ο παίκτης μάλιστα περιέγραψε λεπτομερώς όσα είδε, και είπε πως η Ασημίνα με την Κατερίνα έκαναν συνδιαλλαγές με ντόπιο και χρησιμοποιούσαν κινητό και τσιγάρα. Πηγή: skai.gr
  • 01 Φεβρουαρίου 2023
  • 0 Σχόλια

Συμβουλές και νέα lifestyle για να μην μένεις ποτέ πίσω

Παρακολουθούμε και ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο νησί της Κω, στις γύρω περιοχές, στο πανελλήνιο αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα αθλητικά νέα γράφονται με αντικειμενικότητα και χωρίς οπαδισμούς. Οι αθλητικογράφοι της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ» είναι έμπειροι στον χώρο του αθλητισμού και ασχολούνται με πολλά και διάφορα αθλήματα, ώστε να παρέχουν στους αναγνώστες μας ποικιλία άρθρων, ενημερώνοντάς τους άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ομάδα που υποστηρίζουν ή τον αγαπημένο τους αθλητή.
Αν υπάρχει κάποια αθλητική δραστηριότητα ή εκδήλωση που θα θέλατε να απαθανατιστεί και να σχολιαστεί από την εφημερίδα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να συνεργαστούμε για την κάλυψη ενός τοπικού αθλητικού γεγονότος.

ΕΞΟΔΟΣ