Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΑΟ. ΠΥΛΙΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ "SMART"

15/01/2022
579 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο ΑΟ Πυλίου Κω ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας ότι, η πολυαναμενόμενη διαδικασία κλήρωσης του υπερτυχερού λαχνού της αγωνιστικής περιόδου 2021/22, που χαρίζει στον κάτοχο του ένα αυτοκίνητο Smart Fortwo, δεν ανέδειξε νικητή.
Σύμφωνα με τους προκαθορισμένους όρους της λαχειοφόρου μας, κερδισμένος θα αναδεικνύονταν ο λαχνός με τον τετραψήφιο κωδικό, που συμπίπτει με τα τέσσερα τελευταία ψηφία του τυχερού Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου 2021.
Η κλήρωση του Λαχείου στις 31.12.2021 ανέδειξε τον υπ’ αριθμό 38563 ως μεγάλο τυχερό λαχνό, παρατείνοντας τη δίκη μας αγωνία, γιατί ο αντίστοιχος λαχνός της δικης μας λαχειοφόρου παρέμεινε αδιάθετος!
Έτσι θα πραγματοποιήσουμε νέα κλήρωση κατά την ημέρα διεξαγωγης της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα του Κερατσινίου, είτε αυτή διεξαχθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 13.02.2022, είτε σε οποιαδήποτε νέα ημερομηνία μετά από αναβολή της.
Συνεχίζουμε να προμηθευόμαστε τυχερούς λαχνούς. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον ΑΟ Πυλίου Κω και την παρουσία του στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.
Το ΔΣ του ΑΟ Πυλίου Κω
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ