Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Προμηθέα Πατρών

19/04/2021
63 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Εξαιρετική τιμή για τον ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, αποτέλεσε η πρόσκληση του προέδρου του ερασιτέχνη Προμηθέα κ. Λιόλιου Ευάγγελου προς τον πρόεδρο  του συλλόγου μας, Νίκου Μιμερίνη και τον  υπεύθυνο ακαδημιών Γιώργο Καζάκου, την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Προμηθέα Πατρών. 

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Προμηθέα κ. Λιόλιος Ευάγγελος, μαζί με τον team manager Θανάση Σιούφλα, τον προπονητή Ανδρέα Μελιγδή και τον γυμναστή Αλέξανδρο Βαροιπάτη, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στους 2 εκπροσώπους  του συλλόγου μας και τους ξενάγησαν στις υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Προμηθέα που περιλαμβάνουν, 3 κλειστά γήπεδα καλαθοσφαίρισης, κοιτώνες, γυμναστήρια, αίθουσες αποθεραπείας, αίθουσες συσκέψεων, μουσείο, γραφεία, καντίνα, εστιατόριο, παιδική χαρά, χώρους πρασίνου και πολλά άλλα ακόμα που σπάνια συναντά κανείς ακόμα και στις πιο σύγχρονες Ευρωπαϊκές αθλητικές εγκαταστάσεις. 

Με το πέρας της ξενάγησης έγινε ανάλυση των αθλητικών προγραμμάτων του Προμηθέα και συμφωνήθηκε η αμοιβαία ανταλλαγή επισκέψεων αθλητών των ακαδημιών των δύο συλλόγων σε Πάτρα και Κω αντίστοιχα. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, κ Λιόλιο Ευάγγελο για την πρόσκληση, την υποδοχή αλλά και την προοπτική της συνεργασίας που προσέφερε στον σύλλογο μας. 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ