Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κινητοποίηση του Συλλόγου Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Επαρχίας Κω Νισύρου

26/04/2021
55 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο σύλλογος πτυχιούχων Κ.Φ.Α. Επαρχίας ΚΩ_ΝΙΣΥΡΟΥ, συμμετέχει στην πανελλήνια κινητοποίηση των φορέων αλλά και των εργαζομένων που απασχολούνται στον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού. Μετά τη τηλεδιάσκεψη των μελών του αποφασίστηκε η συμβολική κινητοποίηση για τη επανέναρξη στον αθλητισμό. Τη Μεγάλη Δευτέρα 26.4.2021 στις 12:30 στο ΕΠΑΡΧΕΙΟ της ΚΩ θα γίνει η δράση με ενδεικτική εκπροσώπηση από τομείς του αθλητισμού που παραμένουν κλειστοί.

Η αφόρητη οικονομική πίεση στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο της άσκησης _ άθλησης δεν αφήνει πλέον άλλα περιθώρια, παρά τη διαρκή επικοινωνιακή εξωτερίκευση των αιτημάτων για επαναλειτουργία του αθλητισμού της ΚΩ και όχι μόνο.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης στην Κωακή κοινωνία, η κινητοποίηση για τον αθλητισμό, που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα, θα γίνει με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, από επιλεγμένη ενδεικτική αντιπροσωπεία εργαζομένων σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες (συλλόγους, γυμναστήρια, ακαδημίες, επιστημονικούς φορείς).

Με αθλητικούς χαιρετισμούς για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΙΛΛΗΣ

ΑΚΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ