Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του Γιώργου Δούβα σε αγώνα 255χλμ. Τερμάτισε 5ος

22/09/2020
130 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

255 ολόκληρα χιλιόμετρα έτρεξε με απόλυτη επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Δούβας που ζει και εργάζεται στην Κω. Ο αθλητής μεγάλων αποστάσεων όχι απλά ξεπέρασε τον εαυτό του, αλλά τερμάτισε σε ένα τρομερά απαιτητικό αγώνα που διήρκησε ημέρες και φυσικά είναι για λίγους. 

Πιο συγκεκριμένα πέρασε την γραμμή του τερματισμού ο υπεραθλητής σε 42 ώρες και 42 λεπτά τερματίζοντας στην 5η θέση της γενικής κατάταξης. Ο Αγώνας Δρόμου  Δελφοί - Ολυμπία απόστασης 255 χλμ. ξεκίνησε 18 Σεπτεμβρίου με αφετηρία του Δελφούς και ολοκληρώθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου στην Αρχαία Ολυμπία.  

Συνολικά συμμετείχαν 25 αθλητές και κατάφεραν να τερματίσουν μόλις 15 μαραθωνοδρόμοι. Ο Γιώργος Δούβας μάλιστα ολοκλήρωσε την διαδρομή σε μόλις 2 ημέρες και για αυτό το λόγο τερμάτισε στις 5 πρώτες θέσεις. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μαραθωνοδρόμος μεγάλων αποστάσεων κατάγεται από την Καλαμάτα και εργάζεται στο ΕΚΑΒ στην Κω. Ο ίδιος είναι πολύ ταπεινός παρά το γεγονός ότι έχει σπουδαία αθλητικά επιτεύγματα.  

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες , καλές διαδρομές με υγεία και σύντομα να αυξηθούν οι αθλητικοί αγώνες για να επιστρέψει η αθλητική κοινότητα σε φυσιολογικούς και γνώριμους ρυθμούς.  

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ