Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νέοι Kομισάριοι ποδηλασίας στην Κω

19/04/2021
34 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μεγάλη επιτυχία για το νησί μας ..Νέοι   κριτές στους αγώνες κούρσας  και ΜΤΒ αλλά και πίστας ενόψει του νέου ποδηλατοδρομίου που θα γίνει στην Κω.

Νέα περιφερειακός κριτής στις σχολή που έγινε για 5 μέρες στη Ρόδο η   Ζέτα Χατζημουρατίου σε αγώνες πίστας ΜΤΒ και δρόμου  αλλά και αναβάθμιση του υπάρχοντος περιφερειακού κριτή Σιδέρη Χρήστου σε ομοσπονδιακό σε αγώνες κούρσας. Αυτή τη στιγμή στο νησί μας έχουμε 2 περιφερειακούς κριτές στη πίστα και περιμένουμε σύντομα τα έργα για το ποδηλατοδρόμιο του νησιού.

Καλή επιτυχία και στους 2 και σε όσους ολοκλήρωσαν τη σχολή της Ρόδου

 

H ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

 

Ολοκληρώθηκε η σχολή κριτών στη Ρόδο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολή κριτών ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο στις 2,3,4,5,6 και 7 Απριλίου. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την τοπική επιτροπή Δωδεκανήσου (Τ.Ε.Δ.) σε συνεργασία με την Ε.Ο.Π.  Διδάσκοντες του σεμιναρίου ήταν οι αναγνωρισμένοι διεθνείς κριτές,  κ. Πέτσας Βλαδίμηρος και  κ. Ρήγας Χαράλαμπος. Συνολικά 18 άτομα παρακολούθησαν τα μαθήματα κι αφού υποβλήθηκαν σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις, έλαβαν πτυχίο ως ομοσπονδιακοί και περιφερειακοί κριτές στα αγωνίσματα δρόμου, ορεινής ποδηλασίας και πίστας. Το νέο αίμα των κριτών, δηλώνει έτοιμο να ριχτεί στο αγωνιστικό τερέν με την εκκίνηση της αγωνιστικής δράσης.
Η Ε.Ο.Π. εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην Τ.Ε.Δ. για την άρτια διοργάνωση, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ