Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έκτακτη διακομιδή με σκάφος ΛΣ 69χρονης ασθενούς από Ψέριμο στην Κάλυμνο σε κωματώδη κατάσταση

08/01/2022
444 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Έκτακτη διακομιδή με ταχύπλοο σκάφος του Λιμεναρχείου,  69χρονης ασθενούς που βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση από Ψέριμο στην Κάλυμνο την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022.

Το ταχύπλοο σκάφος του Λιμεναρχείου μετά την έγκριση από το ΥΝΑΝΠ, αναχώρησε λίγο μετά τις 11.30 το πρωί από το λιμάνι της Καλύμνου για Ψέριμο προκειμένου να παραλάβει την ασθενή.Στο σκάφος επιβιβάστηκαν ο ιατρός Νικόλαος Γαβαλάς και η κόρη της ασθενούς,

Το σκάφος μετέβη στη Ψέριμο παρέλαβε την ασθενή και την μετέφερε άμεσα στο λιμάνι Καλύμνου. Η όλη διακομιδή διήρκεσε περίπου μισή ώρα.

Στο λιμάνι της Καλύμνου ανέμενε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την ασθενή και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλύμνου,όπου και νοσηλεύεται.

Μας μίλησε ο γιός της 69χρονης ασθενούς, ο οποίος εξέφρασε την δικαιολογημένη αγωνία μαζί με την αγανάκτηση του, για το θέμα του γιατρού και την πλήρη εγκατάλειψη των κατοίκων της ακριτικής Ψερίμου. Τα παράπονα του εξέφρασε και στον αντιδήμαρχο Παντελή Ζωίδη που ήταν στο λιμάνι.

Για την πλήρη εγκατάλειψη των κατοίκων της Ψερίμου, μας μίλησε και ο Μιχάλης Αρβίθης ,ο οποίος κατ’επανάληψη έχει αναδείξει τα σοβαρά προβλήματα της Ψερίμου που παρά τις υποσχέσεις δεν επιλύονται. Επίσης μας μίλησε και ο γιατρός Νικόλαος Γαβαλάς που συνόδευσε την ασθενή.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, του kalymnos-news.gr η κατάσταση της υγείας της 69χρονης κρίνεται καλή και από τις εξετάσεις δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό. Της ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.

Πηγή kalymnos-news.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ