Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δελτίο απογραφής πρέπει να καταθέσουν οι στρατεύσιμοι του 2025

16/12/2021
58 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σύμφωνα με το άρθρο 10 του Ν. 3421/2005 (ΦΕΚ 302Α') καλούνται οι στρατεύσιμοι της κλάσεως 2025 (γεννημένοι το έτος 2004) που διαμένουν στον Νομό Δωδεκανήσου, να καταθέσουν, Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2022, ήτοι από 2 Ιανουαρίου 2022 έως και 31 Μαρτίου 2022 είτε ηλεκτρονικά είτε σε οποιαδήποτε Στρατολογική γπηρεσία, ή σε Κέντρο εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Α) Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Νομικού Σώματος (www.stratologia.gr) από το μενού «Υποβολή Αιτημάτων /Κατάθεση Δελτίου Απογραφής» με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.
Β) Κατά την προσέλευσή τους σε ΚΕΠ θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν μαζί τους πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα των παρακάτω:

(1) Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου.
(2) Βεβαίωσης απόδοσης Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), η οποία εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ.
(3) Βεβαίωσης αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), η οποία εκδίδεται από τον διαδικτυακό τόπο www.amka.gr καθόσον η αναγραφή των ανωτέρω στοιχείων (ΑΔΤ-ΑΦΜ-ΑΜΚΑ) στο Δελτίο Απογραφής είναι υποχρεωτική.

- Όσοι στρατεύσιμοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας θα πρέπει να προσκομίζουν ή να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις, στις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθησή τους.

- Αποδεικτικό κατάθεσης Δελτίου Απογραφής δεν εκδίδεται από τις Στρατολογικές Υπηρεσίες ή τα ΚΕΠ. Οι στρατεύσιμοι μπορούν να το εκτυπώνουν μέσω της ιστοσελίδας του Νομικού Σώματος (www.stratologia .gr) από το μενού «Υπηρεσίες- Πληροφορίες / Πληροφορίες για την απογραφή μου».

«Επιπροσθέτως, θα πρέπει να διαθέτουν υποχρεωτικά διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Ε-mail), την οποία θα πρέπει να γνωστοποιήσουν στον υπάλληλο της Στρατολογικής Υπηρεσίας ή του ΚΕΠ», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Ιωάννης Καμπούρης.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ