Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δημήτρης Λιγνάδης: Στην υπεράσπισή του ο Αλ. Κούγιας

22/02/2021
67 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αίτημα του Αλέξη Κούγια η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη, όπως έχει προγραμματιστεί.

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα (22/02). Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού του γραφείου, αποδέχθηκε την εντολή του ηθοποιού - σκηνοθέτη και προτίθεται να ζητήσει η απολογία του πελάτη του να καθυστερήσει κατά μία μέρα και να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (25/02). 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Πριν από λίγη ώρα, ο επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου κύριος Αλέξιος Κούγιας απεδέχθη την εντολή του κορυφαίου σκηνοθέτου και ηθοποιού και μέχρι προ ολίγου διευθυντού του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος κυρίου Δημητρίου Λιγνάδη και θα είναι μαζί με τον εξαίρετο συνάδελφο κύριο Νικόλαο Γεωργουλέα υπερασπιστής του κατά την απολογία του, η οποία έχει προσδιοριστεί για την Τετάρτη 24/02/2021 και ώρα 12:00 ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακριτού.

 

Ο κύριος Αλέξης Κούγιας θα επισκεφθεί αύριο την κυρία Ανακριτή, θα ζητήσει και θα λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσει η απολογία να προσδιορισθεί για την Πέμπτη 25/02/2021, ώστε μαζί με τον κύριο Γεωργουλέα να ανταποκριθούν με επάρκεια, λόγω του περιορισμένου χρόνου, στα υπερασπιστικά τους καθήκοντα, όπως απαιτούν οι αρχές του δικηγορικού σώματος και οι συνθήκες της δίκαιης δίκης σύμφωνα με το άρθρο 6 της ΕΣΔΑ, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν καταρρακωθεί από ταπεινή πολιτική εκμετάλλευση και κακή άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, κατακρεουργώντας το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου". 


news247.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ