Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επίθεση της Εκκλησίας κατά Μόσιαλου: «Χλευάζει τη θρησκευτική πίστη των ορθοδόξων παραμονή Χριστουγέννων»

25/12/2021
121 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Μια ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου κατά των αρνητών του κοροναϊού άναψε φωτιές και προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Εκκλησίας της Ελλάδας καθώς τον εγκαλεί για προβλητική επίθεση κατά του Χριστιανισμού και χλευασμό της θρησκευτικής πίσης εκατομμυρίων ορθοδόξων.

«Συμβαίνουν και αυτά»
Συγκεκριμένα ο κ. Μόσιαλος με τη φράση «Συμβαίνουν και αυτά» ως λεζάντα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Παναγία με έναν πιστό όπου έχουν τον εξής διάλογο:

-«Γιατί δεν φοράς μάσκα;»

-«Δεν πιστεύω στον κοροναϊό»

-«Ότι έμεινα έγκυος από κρίνο όμως, ε; Αμάσητο το κατάπιες».

«Αν και το πρόσωπο του Χριστού και της Κυρίας Θεοτόκου δεν έχουν ανάγκη οποιασδήποτε ανθρώπινης υπεράσπισης έναντι των ανθρώπινων ύβρεων, οι προσβολές και επιθέσεις κατά του Χριστιανισμού θα συνεχίσουν και θα αυξάνονται κατά τον 21ο αιώνα. Ο φανατισμός και η έλλειψη σεβασμού στον άλλον δεν είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό των «θρησκειών» ή των «αλλόθρησκων», αλλά οριζόντιο γνώρισμα πολλών ανθρώπων, συντηρητικών και προοδευτικών», τονίζεται σε ανακοινωθέν που εξεδόθη από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, «σχετικά με την προσβλητική ανάρτηση του κ. Ηλία Μόσιαλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης».

Αναλυτικότερα, στο ανακοινωθέν αναφέρεται:

«Η προσβλητική ανάρτηση, φερομένη υπό το όνομα του αντιπροσώπου της Ελληνικής Δημοκρατίας σε διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊό κ. Ηλία Μόσιαλου, παραμονή των Χριστουγέννων, που χλευάζει την θρησκευτική πίστη εκατομμυρίων ορθοδόξων χριστιανών της χώρας που εκπροσωπεί, και οι συναφείς διαμαρτυρίες μελών της Εκκλησίας που περιήλθαν σε γνώση μας, δίνουν την αφορμή για την γενικότερη υπόμνηση ότι, αν και το πρόσωπο του Χριστού και της Κυρίας Θεοτόκου δεν έχουν ανάγκη οποιασδήποτε ανθρώπινης υπεράσπισης έναντι των ανθρώπινων ύβρεων, οι προσβολές και επιθέσεις κατά του Χριστιανισμού θα συνεχίσουν και θα αυξάνονται κατά τον 21ο αιώνα.

 

  Πηγή:www.dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/12 - 09:04
Ντροπή ντροπή!!!!
Ντροπή ντροπή ντροπή.Έχει πέσει στα μάτια όλων των χριστιανών, με το να χλευάζει την Παναγία μας.Ας τον συγχωρέσει ο Θεός δεν ξέρει τι λέει. Ίσως αυτά του έμαθαν στο σχολείο η στο σπίτι του.
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ 25/12 - 18:57
Φαρισαίοι και Υποκριτες
κ ΞΑΝΘΙΠΗ.. Το ίδιο έκανε και ο ΙΟΥΔΑΣ που πρόδωσε τον Χριστό και την ΠΊΣΤΗ ΤΟΥ για 30 Αργύρια, όπως κάνουν όλοι οι πολιτικοί..ΒΈΒΑΙΑ ξέρετε το τέλος του κάθε Ιουδα ..το θέμα είναι έχουν τύψεις για να κρεμαστούν, οι μασωνοι? .Στον μόνο Θεό που πιστεύουν οι πολιτικοί είναι το χρήμα.. Ο τσιπρας,άθεος, ο Μητσοτάκης άθεος, αλλοθρησκοι όλοι , ο μόνος θεός το ΧΡΗΜΑ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 25/12 - 12:09
Εκκλησία
Κρίμα για κάποιον μορφωμένο επιστήμονα να μην διδάχθηκε να σέβεται τις θρησκείες. Έχει δικαίωμα να μην πιστεύει και να είναι άθρησκος δεν έχει όμως το δικαίωμα να προσβάλλει τέτοιες ημέρες την Παναγία την Μητέρα του Χριστού που Την πιστεύουν εκατομμύρια Χριστιανοι.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ