Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η Πυροσβεστική διαψεύδει δημοσίευμα για κορονοπάρτι στο Αρχηγείο – Έρευνα διέταξε ο Χαρδαλιάς

01/03/2021
84 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε διάψευση δημοσιεύματος που έκανε λόγο για κορονοπάρτι στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, προχώρησε η υπηρεσία, ενώ έρευνα διέταξε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Το Πυροσβεστικό Σώμα εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία κανένα κορονοπάρτι δεν πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει πρόσφατα υπάλληλος του σώματος δήλωσε ότι συγγενικό του πρόσωπο διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19, στη συνέχεια το προσωπικό του γραφείου τέθηκε σε καραντίνα, ενώ έγιναν και rapid tests, τα οποία βγήκαν αρνητικά. Τέλος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, διέταξε άμεση έρευνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα σχετικά με «κορωνοπάρτυ» στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ανακοινώνονται τα κάτωθι:

  1. Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε «κορωνοπάρτυ» ή οποιαδήποτε συγκέντρωση ατόμων πέραν του προβλεπόμενου αριθμού σε χώρο του Α.Π.Σ κατ’ εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ.
  2. Πρόσφατα δηλώθηκε από πυροσβεστικό υπάλληλο του Α.Π.Σ. ότι συγγενικό του πρόσωπο διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19, το οποίο και νόσησε. Άμεσα, το προσωπικό του γραφείου στο οποίο υπηρετεί τέθηκε σε καραντίνα και πραγματοποιήθηκαν 17 rapid tests στο ιατρείο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Όλα ήταν αρνητικά.
  3. Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, διατάχθηκε άμεση έρευνα και ανετέθη στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, να προχωρήσει άμεσα στις δέουσες ενέργειες.
  4. Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για οποιαδήποτε διευκρίνιση».

reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ