Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θεσσαλονίκη: Αρνητής κόλλησε εσκεμμένα κορονοϊό τον μετέδωσε στη μητέρα του και πέθανε

25/12/2021
178 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Aντιεμβολιαστής κόλλησε εσκεμμένα κορονοϊό για να πάρει το πιστοποιητικό νόσησης και τον μετέδωσε στην μερικώς εμβολιασμένη μητέρα του η οποία άφησε την τελευταία της πνοή

Oικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ένας αντιεμβολιαστής κόλλησε εσκεμμένα κορονοϊό για να πάρει το πιστοποιητικό νόσησης και τον μετέδωσε στην μερικώς εμβολιασμένη μητέρα του η οποία άφησε την τελευταία της πνοή. 

Το περιστατικό έρχεται στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία συγγενή στο voria.gr. Σύμφωνα με την καταγγελία, o δεδηλωμένος αντιεμβολιαστής μεσήλικας άνδρας στη Θεσσαλονίκη θέλησε να λάβει πιστοποιητικό νόσησης, ώστε να μη χρειαστεί να κάνει το εμβόλιο, και εσκεμμένα δεν τηρούσε τα μέτρα. Ως εκ τούτου, ο άνδρας κόλλησε κορoνοϊό πριν από περίπου έναν μήνα και εν αγνοία του μετέδωσε τον ιό στη μερικώς εμβολιασμένη ηλικιωμένη μητέρα του. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε καθυστερήσει τον εμβολιασμό της καθώς φοβόταν για τις επιπλοκές και είχε επηρεαστεί από τις διφορούμενες απόψεις του περίγυρού της. Η ηλικιωμένη γυναίκα επέλεξε να εμβολιαστεί μετά την επιβολή περιορισμών στην είσοδο σε κλειστούς χώρους για τους ανεμβολίαστους, καθώς και μετά την προτροπή του οικογενειακού της κύκλου.

Η ηλικιωμένη είχε προλάβει να κάνει μόνον την πρώτη δόση του εμβολίου και στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με τον γιο της, ο οποίος είχε μολυνθεί με τον κορoνοϊό αλλά δεν το γνώριζε ακόμα. Ο αντιεμβολιαστής γιος της ηλικιωμένης παρουσίασε συμπτώματα μετά τη συνάντηση με τη μητέρα του, ενώ η ηλικιωμένη εμφάνισε συμπτώματα της λοίμωξης COVID-19 λίγες ημέρες αργότερα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αντιεμβολιαστής γιος φέρεται να συμβουλευόταν έναν γιατρό από τον Βόλο ο οποίος του έλεγε ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορονοϊό και τον απέτρεψε από το να επισκεφθεί τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του το νοσοκομείο. Ο γιατρός από τον Βόλο φέρεται να τους συμβούλεψε να έχουν μηχάνημα παροχής οξυγόνου στο σπίτι, αλλά να μην επισκεφθούν το νοσοκομείο, ακόμα και όταν ο κορεσμός πέσει κάτω από 90.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όταν ο κορεσμός του οξυγόνου της έπεσε στο 75, και διαγνώστηκε με οξεία πνευμονία. Δυστυχώς, λίγες μέρες αργότερα η ηλικιωμένη κατέληξε ενώ ο γιος της συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τους πνεύμονές του, με αποτέλεσμα να χρειάζεται οξυγόνο σε καθημερινή βάση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αντιεμβολιαστής γιος αρνείται μέχρι και σήμερα ότι κόλλησε εκείνος τη μητέρα του. Αντιθέτως υποστηρίζει ότι η μητέρα του, ούσα μερικώς εμβολιασμένη, ήταν αυτή που τον κόλλησε.


https://www.reader.gr/koinonia/397118/thessaloniki-arnitis-kollise-eskemmena-koronoio-ton-metedose-sti-mitera-toy-kai

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ