Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με απόσπαση παθολόγος του νοσοκομείου Ρόδου στην Κω

08/01/2022
423 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Παθολόγος του νοσοκομείου Ρόδου έχει αποσπαστεί για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο Κω προκειμένου να μην παραμείνει η κλινική χωρίς γιατρό.
Έτσι οι ασθενείς της παθολογικής κλινικής έχουν την φροντίδα γιατρού της ειδικότητας ο οποίος θα μείνει για συγκεκριμένες ημέρες και στη συνέχεια θα αντικατασταθεί από άλλον παθολόγο πάλι του νοσοκομείου Ρόδου.
Οι αποσπάσεις γιατρών από κοντινά νοσοκομεία συνηθίζεται προκειμένου να καλύπτονται άμεσα τα κενά που προκύπτουν. Πρόσφατα το νοσοκομείο της Κω συνέδραμε της Καλύμνου με την απόσπαση καρδιολόγων.
Στην περίπτωση της Κω βέβαια είναι ανάγκη η πρόσληψη γιατρών της ειδικότητας καθώς μετά την παραίτηση του κ. Μαυροειδή και την αναρρωτική άδεια της μοναδικής παθολόγου της κλινικής , το τμήμα έμεινε χωρίς γιατρό.
Δεν είναι η μοναδική κλινική φυσικά που αντιμετωπίζει προβλήματα. Το νοσοκομείο της Κω είναι και πάλι χωρίς παιδίατρο διότι η μοναδική γιατρός βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια ενώ πολλές κλινικές λειτουργούν με μόλις έναν γιατρό ειδικότητας.
Τέλος αν και το νησί μας καταγράφει αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων Covid, εξακολουθεί να μην διαθέτει πνευμονολογο για την αντιμετώπιση αυτών των περιστατικών.

Σάντυ Λαδικού 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ