Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Φυσικοθεραπευτής κλώτσησε στο πρόσωπο 10χρονο παιδί με αυτισμό (vid)

13/01/2022
246 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών βρίσκεται η κακοποιητική και βάναυση συμπεριφορά φυσικοθεραπευτή σε Κέντρο για παιδιά με διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος.

Για την υπόθεση ήδη διενεργείται προκαταρκτική έρευνα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων μετά από σχετική εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων.

Σύμφωνα με την καταγγελία που ερευνούν οι αρχές εργαζόμενος φυσικοθεραπευτής κακοποίησε παιδί με αυτισμό μέσα στο Κέντρο, κάτι το οποίο είναι αποτυπωμένο και σε βίντεο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2019 αλλά καταγγέλθηκε μόλις χθες στην Εισαγγελία Ανηλίκων από τη διευθύντρια του Κέντρου.

Η ίδια προσκόμισε μάλιστα βίντεο που δείχνει τον φυσικοθεραπευτή να χτυπά και να κλωτσά με μανία στο πρόσωπο τον ανήλικο, την ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους.


Όπως φέρεται να κατέθεσε η διευθύντρια, τότε ο φυσικοθεραπευτής είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από την εργασία του με την ίδια να του διαμηνύει να μην ασχοληθεί ξανά με παιδιά.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, όταν έμαθε ότι έπιασε ξανά δουλειά σε Κέντρο με παιδιά με ειδικές ανάγκες, αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό του 2019.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Ανηλίκων, θα διερευνηθεί ποια αδικήματα έχουν τελεστεί.

"Στις δομές που εργάστηκε ο φυσικοθεραπευτής, επικοινώνησα εγώ η ίδια και τους ενημέρωσα για τις πράξεις του", δήλωσε η διευθύντρια.
cnn.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ