Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

22/11/2021
34 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πάγια θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι να απέχει από την διαδικασία επιλογής και ψηφοφορίας του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο δεν έχει καμία ουσιαστική αρμοδιότητα.

Ο ρόλος του, να εφαρμόζει και να υπηρετεί ένα βαθιά αντιλαϊκό πλαίσιο, είναι αντίθετος από τις θέσεις αρχής που υπερασπιζόμαστε.

Ο τρόπος που αποφάσισε η Δημοτική Αρχή Νικηταρά να διαχειριστεί στην χθεσινή συνεδρίαση ισορροπίες με την  αναδιάταξη των στελεχών της έδωσε την αφορμή στις  δύο άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου  να θέτουν ζητήματα νομιμότητας διαδικασιών και αποφάσεων.

Τα προβλήματα, ωστόσο, που ταλαιπωρούν τα εργατικά-λαϊκά νοικοκυριά της Κω παραμένουν οξυμένα και φάνηκε για άλλη μια φορά πως η λύση τους δεν θα δοθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με αυτήν την σύνθεση και συσχετισμό. 

H Λαϊκή Συσπείρωση καλεί εργαζόμενους και βιοπαλαιστές, να δώσουμε μαζί την μάχη ικανοποίησης των εργατικών-λαΪκών αιτημάτων με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο που διασφαλίζουν οι μαζικοί διεκδικητικοί αγώνες.

22/11/21Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ