Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κ. ΣΦΥΡΙΟΥ: Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΗΜΑΤΑ

13/10/2021
16 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με την δημοσιοποίηση της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας και της έκτακτης εισαγωγής στο νοσοκομείο της προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ και του Κινήματος Αλλαγής, της αγαπημένης μας Φώφης Γενηματά, η σκέψη και οι ευχές όλων μας είναι στο πλευρό της. 

Πιστεύουμε, πως με τις κατάλληλες ιατρικές πράξεις, θα αντιμετωπιστεί με επιτυχία και αυτή η κατάσταση, που προκλήθηκε από την βασική νόσο της και σύντομα θα επιστρέψει στην οικογένεια της και στην πολιτική «οικογένεια της», στο Κίνημα μας.

            Εύλογο είναι, πως δεν θα είναι υποψήφια για πρόεδρος, αφού θα νοσηλεύεται και όταν βγει από το νοσοκομείο, θα ακολουθεί την απόλυτα αναγκαία αγωγή, που θα καθορίσουν οι θεράποντες γιατροί.

            Δυστυχώς, η εξαιρετική και πειστική ομιλία της στην Ρόδο – προχθές την Κυριακή – ήταν η τελευταία που πραγματοποίησε, ως υποψήφια πρόεδρος του Κινήματος και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Όμως, επειδή έχει αποδείξει (στην αυτοδιοίκηση, στην Βουλή, στο κόμμα μας και στην αφοσιωμένη δραστηριότητα της, κοντά στον λαό μας, για τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και της χώρας μας) ότι είναι αγωνίστρια, θα βρίσκεται σύντομα στα μετερίζια του πολιτικού αγώνα, στην πρώτη γραμμή.


                                                                                                Ρόδος 12 / 10 / 2021


                                                                                                 Κοσμάς Σφυρίου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ