Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στον Υπ. Προστασίας του Πολίτη ο Γιάννης Παππάς

12/10/2021
17 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σύσκεψη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κύριο Τάκη Θεοδωρικάκο, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Δωδεκανήσου, κυρίου Μανώλη Ανδρουλάκη και του Γραμματέα, κυρίου Γιώργου Βουρλούμη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς. 

Ο κύριος Παππάς έθιξε ζητήματα που αφορούν τα Δωδεκάνησα και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργού ενώ ζήτησε, να συμπεριληφθεί και η Ρόδος στον διαγωνισμό για την πρόσληψη συνοριοφυλάκων καθώς και τη δημιουργία αυτόνομου τμήματος Άμεσης Δράσης στο νησί της Ρόδου.

Επίσης, ζήτησε, την ενίσχυση με προσωπικό, τόσο της Α’ όσο και της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στην Κάρπαθο καθώς και τη δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος στο Αεροδρόμιο του νησιού.

Τόνισε στον Υπουργό, την ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση, με δυναμικό όλων των βαθμίδων, στις αστυνομικές διευθύνσεις των νησιών μας, στα οποία έχουν προκύψει νέες ανάγκες, λόγω της νησιωτικότητας καθώς και της αύξησης των επισκεπτών στα νησιά μας, δεδομένης και της τουριστικής περιόδου που κρατά από 5 έως 8 μήνες. 


Δελτίο τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ