Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩ

15/09/2020
1861 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Το έτος 2020. παίρνουμε τηλέφωνο στο νοσοκομείο της ΚΩ για οδοντίατρο. Μας λένε δεν έχει.Τηλεφωνούμε στο ΙΚΑ. Μας λένε ότι δεν υπάρχει από το 2014!

 Άκουσον άκουσον....Αηδία, Αίσχος, Εξευτελισμός, Ντροπή.Είμαστε για Γέλια και για κλάματα. Στο, ας πούμε νησί του Iπποκράτη. Από που και ως που μιλάνε για πολιτισμό;

Με τι κριτήρια; Εκτός αυτού, στο χωριό Αντιμαχεια εδώ και πέντε μήνες δεν λειτουργεί το μηχάνημα νερού που βρίσκεται στην κοινότητα. 

Έχουν ένα χαρτί που λέει χαλασμένο. ...Λένε ότι έχει κάψει την πλακέτα. Από έρχεται αυτή η πλακέτα? Από τις κουκουβαουνες? Και πάλι θα είχε έρθει.

Αυτή είναι η ΤΡΑΓΙΚΉ Κατάσταση... Λένε κάποιοι ότι θα ενημερωθεί η δικαιοσύνη να δούμε πότε...

Αηδία.... Για τον φωτισμό που είναι ανύπαρκτος γενικός στους δρόμους... Αίσχος, εξευτελισμός... 


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμοααας 17/09 - 07:42
Αστα
Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε όμως κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις δεν ντρεπόμαστε.
Σναιπερ 16/09 - 14:10
ΑΠΟΨΗ
Κάτοικοι της Κω...ήρθε η ώρα της δράσης...σηκωθείτε από καναπέδες και καρέκλες....ξεσηκωθείτε...αντιδράστε...διχαστείτε....όπως ξέρετε να κάνετε πολύ καλά.!
Κριστι 16/09 - 07:08
Αναγνώστης;;;;
Σωστά κ ορθά όλα αυτά που λέτε! Αλλά γιατί κρύβεστε κύριε Αναγνώστη;;; Όνομα δεν έχετε;
Σκαλέρης Ευθύμιος 16/09 - 04:36
τόπος καταγωγής ΚΩ - τόπος διαμονής Ρόδος !
Όσα χρόνια ζώ στην Ρόδο χωρίς υπερβολές και αυτά που γράφω όσοι τα διαβάζουν τα επιβεβαιώνουν ήμουν ο καθοδηγητής και εξ' υπηρέτης εκατοντάδων συμπατριωτών σε επισκέψεις στην Ρόδο ακόμα και για μια απλή εξέταση για προστάτη η για οφθαλμίατρο η για παιδίατρο έχω αναφερθεί χιλιάδες φορές στο Γεγονός μάλιστα σε στιγμές εκνευρισμού επικοινώνησα με τον τότε υφυπουργό υγείας τον Παύλο Πολάκη για την κατάσταση που επικρατούσε στο κέντρο υγείας και προς τιμήν του πραγματικά ο άνθρωπος μου απάντησε σε γραπτό μήνυμα τι μου είπε? γνωρίζουμε το γεγονός και έχουμε και είναι θέμα λίγων ημερών για να λειτουργήσει και όπως πραγματικά έγινε !! ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ !!
Κάτοικος 15/09 - 21:00
Λεπτομέρειες
Οδοντίατρος;;; Εδώ δεν έχουμε οριλα, ψυχίατρο, πνευμονολογο, ιατροδικαστη, σωστό παιδίατρο . Οφθαλμίατρο δεν βρίσκεις ραντεβού ούτε γυναικολόγο. Αναγκάζεσαι να πληρώνεις έξω για έναν απλό υπέρηχο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ