Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανακοίνωση Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω

22/02/2021
120 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω στηρίζει τις πανελλαδικές πανυγειονομικές στάσεις εργασίας που γίνονται σε πολλά νοσοκομεία της χώρας μας, καθώς οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία ζητάμε επείγουσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, ατομικά μέτρα προστασίας και ένταξη στα Βαρέα Ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Ζούμε ένα χρόνο με αυξημένες απαιτήσεις σε προσωπικό λόγω πανδημίας και οι προσλήψεις που έχουν γίνει είναι ελάχιστες και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Τα νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε νοσοκομεία μιας νόσου και οι υγειονομικές παροχές για τις άλλες υπηρεσίες έχουν μειωθεί τραγικά (μειώσεις χειρουργείων, μειώσεις εξωτερικών ιατρείων) .

Όλες οι κυβερνήσεις οδήγησαν σε διαχρονική υποστελέχωση και απαξίωση του Ε.Σ.Υ. Φυσικά εν μέσω πανδημίας δεν έγινε επίταξη Ιδιωτικών Νοσοκομείων και δεν συμπεριλαμβάνονται στον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

 

Ζητάμε :

-Ένταξη των Υγειονομικών στα Βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα

-Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με κατεπείγουσες διαδικασίες

-Να προκηρυχτούν όλες οι κενές θέσεις εργασίας

-Χρειαζόμαστε νοσηλευτές για περεταίρω στελέχωση του εμβολιαστικού κέντρου, του τμήματος covid

-Ενίσχυση Μαιευτικής κλινικής, τεχνικής υπηρεσίας, τραυματιοφορέων, ακτινολογικού τμήματος, μικροβιολογικού, καθαριότητας, διοικητικού προσωπικού

-Αύξηση χρηματοδότησης Νοσοκομείου ώστε να μπορούν να πραγματοποιούνται οι προμήθειες (εν μέσω πανδημίας, η χρηματοδότηση αντί να ενισχυθεί, μειώθηκε)

-Να μονιμοποιηθούν οι εργαζόμενοι με ελαστικές σχέσεις εργασίας

-Να στελεχωθεί το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας

 

Το Δ.Σ Σωματείου Νοσοκομείου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ