Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΙΣ 15/9

13/09/2021
17 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ. καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη-ενημέρωση, την Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη στις 7μμ στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων τα σωματεία της περιοχής ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, εργαζόμενους για να συζητήσουμε την οργάνωση της πάλης για όλα εκείνα που μας τσακίζουν τη ζωή και τα δικαιώματά μας. 

Με την δική μας αποφασιστική παρέμβαση και δράση, οι εργαζόμενοι μαζί με τα σωματεία τους να αγωνιστούν ενάντια στην εφαρμογή του νόμου-έκτρωμα με τις «ανατροπές του αιώνα», την κατάργηση του 8ωρου, την 10ωρη απλήρωτη εργασία, την διευθέτηση του χρόνου εργασίας.

Να παλέψουμε ενάντια στην κυβέρνηση που «φιλοδοξεί» να βάλει στο γύψο τη συνδικαλιστική δράση ώστε να ξεσαλώνει η εργοδοσία στους χώρους δουλειάς. 

Σήμερα πρέπει να παλέψουμε για μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής μας από την πανδημία, για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας. Να βάλουμε φρένο στην κατακρεούργηση του εργατικού - λαϊκού εισοδήματος από τις ανατιμήσεις και την ακρίβεια, κόντρα στα ψίχουλα-κοροϊδία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. 

Είναι ώρα ευθύνης! Είναι ώρα δράσης! Οι νόμοι τους να μείνουν στα χαρτιά!

Όλοι και όλες στη σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου. 

13/09/2021
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ