Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ «ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ»

16/12/2021
157 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Στον ιστότοπό σας, www.vimatisko.gr, και με ημερομηνία 15.12.2021 έχετε αναρτήσει άρθρο το οποίο μάλιστα είναι ανυπόγραφο και φέρει τον εξόχως συκοφαντικό, ψευδή και παραπλανητικό τίτλο :

«ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ».

Είναι ανεπίτρεπτο για ένα Μέσο Ενημέρωσης να προβαίνει σε μια τόσο σοβαρή καταγγελία και με αυτό τον τίτλο και να μην έχει προηγηθεί από πλευράς του Μέσου σας, η παραμικρή προσπάθεια ενημέρωσης από τον αρμόδιο φορέα εκτέλεσης του έργου.

Εκτός από τον συκοφαντικό, ψευδή και παραπλανητικό τίτλο, μέσα στο άρθρο ο αναγνώστης σας «μαθαίνει» ότι στην Περιφέρειά τους περισσεύουν τα χρήματα αφού, σύμφωνα με τον ευφάνταστο ανώνυμο αρθρογράφο σας, μετά την ολοκλήρωση του έργου αλλαγής των λαμπτήρων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Κω, τώρα τοποθετούνται από την αρχή νέοι ιστοί σε όλο το Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο! Ουδέν πιο ψευδές και από αυτό!

Στη συνέχεια, ο ανώνυμος αρθρογράφος σας, συνεχίζει να κάνει άλματα αληθείας και λογικής και να προβαίνει και σε άλλα αυθαίρετα και, παραπλανητικά, υποτιμητικά και ψευδή συμπεράσματα, του τύπου : «θα ανάβουν στο ίδιο σημείο και οι δύο κολώνες;»,  «Θα πληρώνουμε διπλά χρήματα;».

Τέλος, το ρεσιτάλ του ανώνυμου αρθρογράφου σας κορυφώνεται στο τέλος του άρθρου σας με την προτροπή να συνεννοηθούν Περιφέρεια και Δήμος για να δώσει η Περιφέρεια στον Δήμο τους ιστούς που δεν χρειάζονται !!!!!!!

Κύριοι συντάκτες της εφημερίδος «Βήμα της Κω», εκπροσωπείτε μια εφημερίδα με ιστορία στον τόπο μας και λίγη παραπάνω προσοχή, όχι μόνο δεν θα έβλαπτε αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι απολύτως επιβεβλημένη.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας :

-Προηγήθηκε έργο αντικατάστασης λαμπτήρων στο υφιστάμενο δίκτυο ιστών. 

-Εκτελείται νέο έργο με το οποίο γίνεται προσθήκη ιστών οδοφωτισμού εκεί που δεν υπάρχουν.

-Ταυτόχρονα, αντικαθίστανται παλαιοί ιστοί εκεί όπου έχουν χαρακτηρισθεί φθαρμένοι και επικίνδυνοι.

Συνοψίζοντας :

Τα έργα εκτελούνται με σύνεση, επιστημονική μελέτη και επάρκεια, και φυσικά λεφτά δεν περισσεύουν, αντίθετα γίνεται χρηστή διαχείριση με τρόπο υποδειγματικό.

Οι παλιοί ιστοί, όπου αντικατασταθούν, είναι χαρακτηρισμένοι φθαρμένοι και επικίνδυνοι, οπότε μάλλον θα συμφωνήσει και ο ανώνυμος αρθρογράφος σας ότι δεν θα πρέπει αυτοί οι ιστοί να δοθούν για χρήση!

Πριν βιαστείτε να δηλώσετε ότι όλα αυτά τα γνωρίζει μόνο η Υπηρεσία που εκτελεί το έργο, σας ενημερώνουμε ότι όλα αυτά έχουν δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν.

Σας ζητούμε να αποκαταστήσετε την αλήθεια, αφού δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ένα Μέσο Ενημέρωσης σαν το Βήμα της Κω θα επέτρεπε την διάδοση, με συμμετοχή του, σε ένα κατασκευασμένο ψέμα.

Το Γραφείο Τύπου


Εκ της Διευθύνσεως του "ΒτΚ"

Κυρίες και κύριοι, μέλη της Διοίκησης της Περιφέρειας, δυστυχώς μαζί με εσάς, το συγκεκριμένο άρθρο έχει αφήσει έκπληκτο και εμένα, καθώς μέχρι πριν από λίγο, δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου.

 Όπως εύστοχα διαπιστώσατε και εσείς, το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αποτελεί προσωπικό σχόλιο, ενός εκ των συνεργατών μου και όχι ρεπορτάζ, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση, όπως πάλι εύστοχα τονίσατε, θα έπρεπε να έχει προηγηθεί έρευνα, που να στοιχειοθετεί τις όποιες κατηγορίες...

Στα 7 χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι του μέσου, δεν στρουθοκαμήλισα ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τώρα, γι αυτό και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για το συμβάν, επιβεβαιώνοντας, ότι πρόκειται για ένα αυθαίρετο σχόλιο, που θα έπρεπε, τουλάχιστον να εκπροσωπείται επώνυμα, από τον δημιουργό του, καθώς και για τον παραπλανητικό τίτλο που το συνοδεύει, ο οποίος θα έπρεπε τουλάχιστον, να "κλείνει" με ερωτηματικό...

Ως υποστηρικτής της διαφάνειας και της αλήθειας και προς αποκατάσταση τους, δημοσιεύσω την απάντηση σας, σε συνδυασμό, με την διαγραφή της ανάρτησης, ζητώντας τόσο από εσάς, όσο και από τους αναγνώστες μας, μια ειλικρινή συγνώμη!


Με εκτίμηση

Φαίδων - Γεώργιος Ιωαννίδης

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Χοτ ΣΠΟΤ
Χοτ ΣΠΟΤ 16/12 - 18:02
ΧΟΤ ΣΠΟΤ
Κύριοι της περιφέρειας θα μας πείτε και για το Χοτ σποτ ? Θα σας στοιχεωνει στην Κω

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ