Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ασύρματο δίκτυο ίντερνετ εγκαταστάθηκε στην Κάλυμνο

19/12/2021
74 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Δήμος Καλυμνίων υλοποίησε επιτυχώς την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου με το Πρόγραμμα WIFI4EU, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους πολίτες.

Ο Δήμος Καλυμνίων αποτελεί έναν από τους δήμους που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα WIFI4EU για την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου σε διάφορα σημεία της πόλης, με παροχή ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο για όλους του πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου.

Η πρωτοβουλία WiFi4EU προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε συνδεσιμότητα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, σε δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Ο Δήμος Καλυμνίων σε συνεργασία με τους τεχνικούς του ομίλου EUROAXES Group, ολοκλήρωσε την εγκατάσταση 11 ασύρματων σημείων σύνδεσης WIFI4EU στους παρακάτω χώρους:

1.    Δημαρχείο (3)
2.    Ναυτικό Μουσείο (1)
3.    Πνευματικό Κέντρο (2)
4.    Αίθουσα Αναμονής – Λιμάνι (1)
5.    Λιμενικό Ταμείο – Λιμάνι (2)
6.    Ιχθυόσκαλα (2).

Κατ’ αυτόν τον τρόπο καλύπτεται όλο το ανάπτυγμα της κεντρικής παραλιακής πλατείας και ελεύθερα θα μπορούν όλοι να έχουν δωρεάν ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο. 

Σύντομα θα υπάρξει εμπλουτισμός με νέα σημεία, που θα είναι διαθέσιμα σε όλους. O Δήμος Καλυμνίων θα συνεχίσει να παρέχει στους κατοίκους και στους επισκέπτες του νησιού ελεύθερο δίκτυο και σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες, με στόχο την αναβάθμιση και ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού και της τοπικής οικονομίας.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ