Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Πασσανικολάκης: Για το νερό στον πρώην δήμο Ηρακλειδών και για τα όσα γράφονται

26/03/2020
31 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Αγαπητοί κύριοι

Για το νερό στον πρώην δήμο Ηρακλειδών και για τα όσα γράφονται. Στην πολιτική το έχω πει πολλές φορές ο κάθε ένας μπορεί να λέει ότι θέλει και ο λαός που δεν γνωρίζει λεπτομέρειες να μην μπορεί να καταλάβει ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα .

Απαντώ λοιπόν στην δύναμη αλλαγής και στον κύριο Μυλωνά Νίκο πρώην πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου για τα όσα λένε για το νερό της Αντιμάχειας .

Το 2014-2019 για 5 χρόνια ήσασταν δημοτική αρχή σε έναν δήμο και μια ΔΕΥΑΚ με ταμείο 2.000.000 ευρώ και ένα έργο σε εξέλιξη για την λύση του προβλήματος νερού στο τρίγωνο. Τι κάνατε?? Να σας πω εγώ, το απόλυτο τίποτα, γιατί μόνοι σας το παραδέχεστε, γιατί εάν κάνατε κάτι, σήμερα δεν θα γράφατε για το πρόβλημα νερού στην Αντιμάχεια αλλά ούτε και ο σημερινός πρόεδρος Ζαχαρός θα ήταν υποχρεωμένος να ζήτηση συγνώμη για λάθη δικά σας και για την απραξία σας τα 5 ολόκληρα χρόνια που πέρασαν.Εκτός και εάν νομίζετε ότι σε 4 μήνες θα μπορούσε να κάνη αυτά που εσείς δεν κάνατε σε 5χρονια.

Ας θυμίσουμε λοιπόν σε εσάς που ξέρετε αλλά δεν μπορείτε να πείτε πια είναι η αλήθεια. Το 2011 έπεσε σε εμένα ο κλήρος να αναλάβω την προεδρία των τριών έως τότε ΔΕΥΑ του νησιού και να τις κάνω μια. Παρέλαβα λοιπόν 3 ΔΕΥΑ με χρέος 1.500.000 ευρώ και με ταμείο 6.500 ευρώ. Παρέλαβα  ανύπαρκτες υπηρεσίες στον Δίκαιο και στους Ηρακλειδείς και υποστελεχομένες, σχεδόν διαλυμένες στην Πόλη. Ξέρετε ποιοί τις διοικούσαν. ΕΣΕΙΣ και οι φίλοι σας της δύναμης αλλαγής.

Έπρεπε να δουλεύουμε με 3 διαφορετικούς προϋπολογισμούς για τα πρώτα 2 χρόνια γιατί τόσο χρειάστηκε να γίνει η ενοποίηση σε μια ΔΕΥΑΚ. Η ενοποίηση ήταν ένα τεράστιο έργο που πέρασε στα ψηλά και καμία αντιπολίτευση δεν αναφέρθηκε γιατί εμείς πετύχαμε . Ξέρετε ποσό ήταν η περίοδος της συγκεκριμένης θητείας μας. Ακριβώς τρία μισή χρόνια, ούτε τέσσερα ούτε πέντε. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά είχαμε να αντιμετωπίσουμε από την πρώτη μέρα ένα τεράστιο πρόβλημα με το νερό σε Αντιμάχεια-Κέφαλο -Καρδάμαινα -Μαστιχάρι ένα πρόβλημα που ερχόταν από χρόνια πριν και κανένας δεν είχε δόση λύση. Και μόνον ότι το 2011 οι γεωτρήσεις του τριγώνου δούλευαν με πετρέλαιο αρκεί για να καταλάβουμε τι παραλάβαμε!. Και εάν μπορείτε απαντήστε μου πως θα έπρεπε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα όταν έχεις ένα χρεωμένο ταμείο και μια ενοποίηση.

Δεν θα αναφερθώ στα έργα που έγιναν 2011-2013 στο τρίγωνο για το νερό για να μην κουράσω γιατί είναι πραγματικά πολλά, όμως εδώ είμαι όποτε θέλετε να τα απαριθμήσουμε και να τα συγκρίνουμε εάν το αντέχετε . Το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι έγιναν έργα πάνω από 1.500.000 ευρώ στο τρίγωνο σε διάστημα λιγότερο των 3 χρόνων και στο τέλος της θητείας μας αφήσαμε ένα ταμείο τον 2.000.000 ευρώ για τα επόμενα έργα που θα έπρεπε να γίνουν στο τρίγωνο για την ολοκλήρωση του προβλήματος υδροδότησης του π. Δήμου Ηρακλειδών.

Αντί λοιπόν να μας κάνουν υποδείξεις οι κύριοι της δύναμης αλλαγής και ο πρώην πρόεδρος τους, ας μας πουν γιατί αυτά τα 5 ολόκληρα χρόνια που υποτίθεται ότι έκαναν έργο στο τρίγωνο το πρόβλημα παραμένει και γιατί δεν έκαναν εκείνη αυτά που υποτίθεται μας υποδεικνύουν σήμερα.

Πασσανικολάκης Γιώργος

Δημοτικός Σύμβουλος

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αντιμαχεια 26/03 - 16:32
Αντιμαχεια
Έχουμε κουραστεί... κατηγορεί η μία παράταξη την άλλη τι έκανε κ τι όχι.. στην ουσία τπτ.....ο κόσμος ναι δεν γνωρίζει .. αυτό που ο κόσμος θέλει είναι πράξεις κ όχι λόγια .. μπορείτε....?

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ