Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
Easter Banner
To vimatisko.gr
και οι συνεργάτες του
σας εύχονται
Καλό Πάσχα
και καλή Ανάσταση!!
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟ “THE KITCHEN” ΣΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ

19/07/2021
559 Εμφανίσεις
0 Σχόλια


DEGUSTATIONMENU 30/31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ


AMUSE BOUSHE

Ραπανάκι Μαρινε

με γαλάκτωμα κάσιους, μανιτάρι enoki και χώμα ελιάς

Πατάτα Περού

Με σύγκλινο Μάνης και κρέμα από κρόκο αυγού ψημένο 12 ώρες σε αλάτι

*

Καπουτσίνο Παντζαριού 

Με μαστίχα Χίου, αποξηραμένο αυγοτάραχο και κρέμα αριάνι με λάιμ

*

Πανακότα Παστινάκι

Με λέπια χταποδιού, κίτρινο παντζάρι, ρομανέσκο και κρέμα από άγριο γεράνι

*

Άνθοι και υφές από ρίζες

Με αποξηραμένες ελιές, κρέμα μακαντέμια και αρωματικό λάδι γλυκάνισου

*

Φαγκρί

Με αλμυρίκια σε βούτυρο κλαριφιέ και πολύχρωμα παντζάρια

H

Μοσχαρίσια Ουρά μαγειρεμένη 24 ώρες στους 65ο C

Με υφές αγκινάρας Ιερουσαλήμ, αρακά, λάδι από φύλλα συκιάς και πούδρα ιβίσκου

*

Λεμόνι

Μούς Λιμοντσέλο, καμένη μαρέγκα και πουρές εσπεριδοειδών

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ