Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εγκαινιάστηκε η νέα αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου

20/12/2021
62 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μια ιστορική ημέρα για το νησί της Λέρου η σημερινή αφού μετά από 25 χρόνια ανακαινίστηκε , εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε στην Λεριακή κοινωνία η νέα εξωραϊσμένη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Λέρου.

Η Πρόεδρος κα Μαρία Παπαφώτη – Βασιλάκου με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια  δήλωσε ότι ένα όνειρο της έγινε πραγματικότητα και ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκαν μαζί της για να παραδώσει στην κοινωνία την νέα αίθουσα του ΔΣ Λέρου .

H αίθουσα πραγματικά βάζει ψηλά τον πήχη τόσο σε θέματα αισθητικής όσο και σε λειτουργικότητα αφού έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε φωτισμό , κάμερες , μικρόφωνα και μέσα τα οποία θα βοηθήσουν στο να μπορούν οι πολίτες να ενημερώνονται για τις αποφάσεις που παίρνονται στο ναό της Δημοκρατίας του νησιού μας.

Τον Αγιασμό των εγκαινίων της νέας αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου  τέλεσαι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λέρου , Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ Παΐσιος μαζί με τον Πατέρα Νικόδημο Φωκά και τον Μουσικοδιδάσκαλο κ. Ελευθέριο Χατζηλάρη.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης , ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνίας της Περιφέρειας  Ν. Αιγαίου κ. Ιωάννης Θεμέλαρος , η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου κα Μαρία Παπαφώτη – Βασιλάκου , Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Καστής Δημήτρης , οι Αντιδήμαρχου κα Κανάρη Μαριέττα,κ. Μπίλλης Νεκτάριος , ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέρου κ. Νεκτάριος Κοκκώνης , ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Γρεκός Άκης , ο επικεφαλής της παράταξης «Λέρος το μέλλον σου ανοίκει» κ. Σοροκάκης Ιωάννης , ο Επικεφαλής της παράταξης « Λέρος Νέα Αρχή » κ. Λουλουδιάς Στέλιος , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ. Διαμαντάρας, κ. Παλαπουγιούκ και η κα Καρπαθάκη   , μέλη φορέων του νησιού και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλεία καθώς και πολίτες του νησιού της Λέρου .

Την εθιμοτυπική κορδέλα έκοψε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Παπαφώτη – Βασιλάκου με τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ Παΐσιο . 


https://12nisospress.com/egianiasthke-kai-paradothike-sth-leriwkh/

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ