Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΛΕΚΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΣΦΑΓΕΙΟ»

16/12/2021
35 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κω - ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ  προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Θέατρο – Πολυχώρο ΣΦΑΓΕΙΟ σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με προβολή της ταινίας

It’s a Wonderful Life να ξανασμίξουμε κάτω από τη μεγάλη οθόνη και να συζητήσουμε τις επόμενες δράσεις μας

στην αυγή του νέου έτους.It’s a Wonderful Life (1946)

Το κλασικό αριστούργημα του, βραβευμένου με Όσκαρ, Frank Capra.

Όταν, παραμονή Χριστουγέννων, όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο για τον George Bailey, αυτός, απελπισμένος, εύχεται να μην είχε γεννηθεί ποτέ. Ένας άγγελος (που καθόλου δεν μοιάζει με άγγελο) εμφανίζεται για να πραγματοποιήσει την ευχή του. Να του δείξει πώς θα ήταν η ζωή των αγαπημένων του προσώπων και της πόλης του, αν δεν είχε γεννηθεί ποτέ.

Μια ταινία που απέτυχε στο box office όταν πρωτοκυκλοφόρησε και θεωρήθηκε από το FBI της εποχής ως «ύποπτη για κομμουνιστική προπαγάνδα», έγινε όμως πηγή έμπνευσης (και αντιγραφής) για ένα ολόκληρο κινηματογραφικό είδος που η ίδια γέννησε, τις χριστουγεννιάτικες ταινίες. Βλέπεται σήμερα, 75 χρόνια μετά τη δημιουργία της, λες και είναι καινούργια. 


Είσοδος ελεύθερη.

Με βάση τα ισχύοντα μέτρα προστασίας για τον COVID-19, θα πραγματοποιείται έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόησης (90 ημερών).


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ