Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επείγουσα ανακοίνωση του Μικροβιολογικού εργαστηρίου της κ. Ξενιτίδου λόγω εντοπισμού θετικού κρούσματος covid-19

08/03/2021
2207 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Την προληπτική αναστολή λειτουργίας του Μικροβιολογικού Ιατρείου μέχρι νεοτέρας, έπειτα από θετικό κρούσμα Covid-19 σε μέλος του προσωπικού, ανακοίνωσε η Mικροβιολόγος-Ιατρός Δήμητρα Ξενιτίδου. Το σύνολο του προσωπικού έχει τεθεί σε περιορισμό, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί η υποβολή τους σε διαγνωστικό έλεγχο. 

Σε ανακοίνωση της η κ. Ξενιτίδου αναφέρει τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΞΕΝΙΤΙΔΟΥ

Ανακοινώνουμε ότι λόγω εντοπισμού θετικού κρούσματος covid-19 στο μικροβιολογικό μας εργαστήριο θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας της Κω, ότι ακολουθώντας κατά γράμμα όσα προβλέπονται και με βάση τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, το Μικροβιολογικό-Βιοπαθολογικό Εργαστήριο της κυρίας Ξενιτίδου Δήμητρας, αναστέλλει άμεσα την λειτουργία του και δεν θα παρέχει Υπηρεσίες Υγείας μέχρι νεοτέρας. Ειδικότερα ανακοινώνουμε διευκρινιστικά ότι το εργαστήριο μας θα παραμείνει κλειστό από αύριο Τρίτη 9/3/2021 και για τις επόμενες 10 ημέρες. Κατά το χρονικό διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί γενική απολύμανση του χώρου και υποχρεωτικά διαγνωστικά τεστ στο νοσηλευτικό προσωπικό. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης είμαστε υποχρεωμένοι να αναστείλουμε την λειτουργία μας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται έως ότου ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες υγειονομικές ενέργειες, ενώ από την πρώτη στιγμή που λάβαμε γνώση για το περιστατικό θετικού ατόμου με covid-19, βρισκόμαστε σε συνεννόηση και ανοιχτή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ αλλά και την Πολιτική Προστασία ώστε να ακολουθηθούν απαρέγκλιτα οι απαραίτητες διαδικασίες ιχνηλάτησης.  Μείνετε ασφαλείς και προστατεύστε τους εαυτούς σας αλλά και τους αγαπημένους ανθρώπους σας.

Δήμητρα Ξενιτίδου: Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Francheska Chatzipanagioti 11/03 - 23:45
ΆΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΏΝ!!!
Επειδή κάποιοι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που τυγχάνει ή έχουν επιλέξει να υποβληθούν σε διάφορες αιματολογικές εξετάσεις στο Ιατρείο σας και υπεβλήθησαν σ' αυτές ενόσω παρουσιάστηκε θετικό κρούσμα στον κορονοϊό σε άτομο(α) του προσωπικού σας (προφανώς χωρίς να το γνωρίζετε), σώφρων θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά προκειμένου να τους ενημερώσετε, διότι πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζουν να ενημερώνονται μέσω διαδικτύου.Συναδελφικά, Χατζηπαναγιώτη Φραντσέσκα
covid-19 09/03 - 08:49
ασθενης
οι πελάτες πρέπει να λάβουν άμεση ενημέρωση!!!!!!!!!!!!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ