Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επιστολή του Επάρχου Κω στον ΕΟΔΥ: Αδήριτη ανάγκη η λειτουργία των ΚΟΜΥ για δωρεάν Rapid tests

05/01/2022
185 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Προς ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΟΔΥ, κο Ζαούτη Θεοκλή

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σας εύχομαι καλή χρονιά , με υγεία και επιτυχία στο έργο σας.

Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω, ότι από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Κω, διέκοψε τη λειτουργία του και  κατά συνέπεια τους δωρεάν διαγνωστικούς ελέγχους(rapid tests), μετά την παραίτηση των εργαζόμενων νοσηλευτών.

            Ως  εκ τούτου οι συμπολίτες μας,  χάνουν ένα εκ των προνομίων τους, αυτό της διενέργειας διαγνωστικών ελέγχων . Η ΚΟΜΥ Κω είναι η μοναδική μονάδα παροχής δωρεάν ελέγχων σε ένα νησί ακριτικό 35.000 περίπου κατοίκων,  οι οποίοι  αναγκαστικά επιβαρύνονται το κόστος .

Δεδομένης αφενός της ταχείας εξάπλωσης της μετάλλαξης «ΟΜΙΚΡΟΝ» και της έξαρσης κρουσμάτων στο νησί μας και αφετέρου της παραδοχής οτι τα rapid tests  και τα self tests, αποτελούν βασικό  εργαλείο επιδημιολογικής επιτήρησης ,η ενίσχυση του κλιμακίου  με προσωπικό καθίσταται  αδίρητη ανάγκη.

Η διττή μου ιδιότητα ως Έπαρχος Κω –Νισύρου και ως ιατρός, με καθιστά  αποδέκτη έντονων, καθημερινών παραπόνων , γι’ αυτό και αιτούμαι την άμεση επίλυση του ζητήματος. Καθώς οι καιροί και οι συνθήκες επιτάσσουν εγρήγορση, παρακαλώ να υπερβούμε τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα για ένα θέμα δημόσιας υγείας μείζονος σημασίας.

Γνωρίζοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία σας στο συγκεκριμένο θέμα, ευελπιστώ στην άμεση ανταπόκρισή σας .

   Με εκτίμηση

    Ο Έπαρχος Κω –Νισύρου


    Καμπανής Ιωάννης

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ