Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ευχαριστήριο πένθους της οικογένειας Ηρακλή Παχωπού

19/12/2021
545 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την τιμή που μας κάνατε να μας απευθύνετε πληθώρα συλλυπητηρίων μηνυμάτων, συμπαράστασης και συμπόνοιας στην μεγάλη δυστυχία που βιώσαμε και βιώνουμε από τον θάνατο του λατρεμένου μας Ηρακλή Παχωπό. 

Σταθήκατε και στέκεστε δίπλα μας με την παρουσία σας,την αγάπη σας, τα τηλεφωνήματά σας, τις συγκινητικές αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα συλλυπητήρια μηνύματά σας.

  Μας συμπαραστέκεστε και εξακολουθείτε να συμπαρίστασθε στο βαρύτατο πένθος για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα. Ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος άφησε παρακαταθήκη του σε εμάς την αγάπη του για την ζωή, την οικογένειά του, τους συνανθρώπους του, τους συναδέλφους του, την εργατικότητά του και την μαχητικότητά του, τη διαρκή και άοκνη αφοσίωση του για ανιδιοτελή προσφορά για το δίκαιο και την ισότητα.

 Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε τους Υπαλλήλους Δήμου Κω Τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά και τον πρώην Δήμαρχο Κω Κώστα Καϊσερλη.

 

 Με εκτίμηση 

Η οικογένεια του

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ