Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά να αναβληθεί η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

24/11/2021
28 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Η Λαϊκή Συσπείρωση τοποθετήθηκε ξεκάθαρα για την πάγια θέση της για την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μας κοινοποιήθηκαν οι καταγγελίες των δύο άλλων παρατάξεων, «Δύναμη Αλλαγής»&«Όραμα και Δράση», στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την διαδικασία που ακολούθησε η Δημοτική Αρχή στην συνεδρίαση της Κυριακής  21ης Νοέμβρη 2021

Επειδή ζητήθηκε από αυτήν  η θέση του Δήμου ,άρα όλο το Δημοτικό Συμβούλιο βρίσκεται σε αναμονή γνωμοδότησης ,η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί την Δημοτική Αρχή που έχει και την ευθύνη, να αναβάλλει την αυριανή συνεδρίαση της 25ης Νοέμβρη  για να αποφευχθούν αμφισβητήσεις, επαναλήψεις και ακυρώσεις για τα σοβαρά θέματα που περιέχει η ημερήσια διάταξη. 

Δίνεται έτσι  ο χρόνος στην Δημοτική Αρχή, να μελετήσει καλύτερα και να αναδιαμορφώσει τις προτάσεις της όσον αφορά τα τέλη και φόρους ,να υιοθετήσειεπιτέλους τα αιτήματα εργατικών και επαγγελματικών σωματείων που διεκδικούν ουσιαστικές μειώσεις και μέτρα στήριξης σε μια περίοδο που το εισόδημα εργαζομένων και βιοπαλαιστών ελαχιστοποιείται από τις αυξήσεις στην ενέργεια και άλλα αγαθά. 

Μέτρα και αιτήματα που δεν βρίσκονται ούτε στις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών & Οικονομικών, ούτε στις προτάσεις του Δήμου. 


24/11/21


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Αναγνωστες 24/11 - 16:21
Πολιτική
Ισόβια πρόεδρος ισόβια σύμβουλος. αφήστε εκεί στο ΚΚΕ και κανέναν άλλο . Θα βγάλετε ρίζες στις ίδιες καρέκλες. Σας βαρέθηκαν.
Ανώνυμος 24/11 - 15:58
Γιατι? ?
Θα πατε ταξιδι στη βορεια κορεα η στο βιετναμ??

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ