Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ - ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΙΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ

19/01/2021
1261 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Θλίψη προκαλεί η είδηση του χαμού του Σωτήρη Μπινιά στην Κέφαλο. Η εμβληματική μορφή του τόπου μας , "εφυγε" πλήρης ημερών την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 σε ηλικία 94 ετών.

Ο απαθανόντος υπήρξε σύμβολο ευζωίας και λεβαντιάς και από τους γηραιότερους ανθρώπους του τόπου μας.

Έφυγε περιτριγυρισμένος από αγάπη καθώς είχε δίπλα του μια ζωή την πολυαγαπημένη του σύζυγο, τα τρία τους παιδιά και τα λατρεμένα τους εγγόνια και δισέγγονα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Σωτήρης Μπινιάς είχε λάβει την ιταλική εκπαίδευση και ήταν κοσμογυρισμένος καθώς υπήρξε ναυτικός για περισσότερα από 30 χρόνια.

Ξεχώριζε για την διαύγεια της σκέψης του και για το γεγονός ότι θυμόταν μέχρι τέλος με κάθε λεπτομέρεια την ζωή του αλλά και όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την Κέφαλο.

Η εφημερίδα μας "ΒτΚ" θα σας παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες , την τελευταία συνέντευξη του Σωτήρη Μπινιά την οποία μας παραχώρησε πριν λίγες μέρες , κατά την διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο Κω. Εν συντομία μας περιγράφει την ζωή του και θυμάται την Κέφαλο του χθες.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. 


Σάντυ Λαδικού 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΜΠΙΝΙΑ ΧΡΥΣΑ 20/01 - 16:01
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αγαπητή Σάντυ , ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την τιμή που έκανες στον πατέρα μας. Σου ευχόμαστε να πάρεις τα χρόνια του , την διαύγεια του μυαλού του και την αστείρευτη ενεργητικότητα που τον διέκρινε , μέχρι το τέλος . Να είσαι καλά και ότι επιθυμείς.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ