Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με κάλαντα και ευχές η Xριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Σβουρένειο - Tιμήθηκαν οι υποστηρικτές του κέντρου (φώτο – βίντεο)

23/12/2021
92 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά στο φιλόξενο Σβουρένειο ΚΔΑΠΑμεΑ η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αλλά και οι βραβεύσεις των θερμών υποστηρικτών του κέντρου στους οποίους συμπεριλαμβάνονται επιχειρηματίες, ιδιώτες (που παρέχουν υπηρεσίες καινοτόμων προγραμμάτων και διδασκαλίας), αλλά και συλλογικότητες του νησιού μας. 

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του δημάρχου Κω, Θεοδόση Νικηταρά του Αντιδημάρχου και προέδρου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, κ. Ιωάννη Καλλούδη, της προέδρου του Δ.Σ. Διονυσίας Τελλή της άμισθης συμβούλου Πρόνοιας Σταματίας Κανταρζή της διευθύντριας της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, Σταματίας Χατζηλάου, του Αρχιμουσικού της φιλαρμονικής της Δήμου Κω, Θανάση Πουλιού καθώς και του προέδρου του ΤΕΕ Δωδ/σου Αντώνη Γιαννικουρή. 

Επιπλέον στην αίθουσα βρέθηκαν αθλητές από τον Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ Κω με τον προπονητή τους Δημήτρη Χατζηστέργο η προπονήτρια του Α.Σ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ο Κώος» Σμαραγδή Χατζηνικολάου και την παρουσία των παιδιών του Σβουρένειου. 


Μαθητές της έκτης ταξης του 2ου δημοτικού σχολείου με την δασκάλα μουσικής τραγούδησαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και αντιπροσωπεία της μπάντας της 80 ΑΔΤΕ.

Της εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε άψογα ο διευθυντής και «ψυχή» του Σβουρένειου, Κώστας Χατζηδαυίδ. 


Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ