Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Δήμαρχος Κω ζητά από τον Ν. Χαρδαλιά την διακοπή των δρομολογίων Μαστιχάρι - Κάλυμνο λόγω κορονοϊού

29/12/2020
1010 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Την διακοπή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης μεταξύ Κω και Καλύμνου προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού, ζήτησε ο Δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς με επιστολή του προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά. 

Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στις πολιτικές αρχές της Καλύμνου σήμερα 29 Δεκεμβρίου. Την απόφαση της διακοπής των δρομολογίων από και προς Μαστιχάρι μπορεί να λάβει ο κ. Χαρδαλιάς εφόσον κριθεί απαραίτητο. 

Κατόπιν πάντως συνεννόησης του Δημάρχου Κω με τον Λιμενάρχη Κω, ήδη υπάρχει αυξημένος έλεγχος στα λιμάνια της πόλεως Κω και του Μαστιχαρίου και νέα μέτρα. Κρίθηκε αναγκαίο σε τοπικό επίπεδο να παρθούν πρωτοβουλίες καθώς είναι αυξημένη η διασπορά του κορονοϊού στο γειτονικό νησί.  

Έτσι γίνεται πλέον ένας ολοκληρωμένος έλεγχος και καταγραφή των επιβατών σε περίπτωση που παρουσιαστεί υγειονομική ανάγκη. Ο Δήμος της Κω σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές προσπαθούν να διασφαλίσουν την υγεία του κοινωνικού συνόλου καθώς το νησί μας παρουσιάζει μία εξαιρετική εικόνα επιδημιολογικά χωρίς να έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα ή αυξημένα κρούσματα Covid– 19.  

Νωρίτερα σήμερα στην Κάλυμνο πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη την οποία συγκάλεσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης με την συμμετοχή των επικεφαλής παρατάξεων, του Επάρχου Μανώλη Μουσελλή και άλλων φορέων. Όπως είχε αναφέρει το πρωί σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο ο κ. Διακομιχάλης, συζητήθηκε ο τρόπος επιτήρησης των νέων μέτρων. Σε περίπτωση που τις επόμενες ημέρες υπάρξουν νέα κρούσματα, είναι πολύ πιθανό να επιβληθούν νέα σκληρότερα μέτρα στο νησί των σφουγγαράδων.  

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Μαμά 03/01 - 03:08
ΑΜΕΑ
Να φέρετε τότες φυσιοθεραπευτη για παιδιά στην Κω πού έχουμε ανάγκη !!! γενικά στην Κάλυμνο έχουν καλύτερους γιατρούς απο εδώ! αλλα ποιο το ενδιαφέρον. Ουτε παιδικό σταθμό για παιδιά με ειδικές ανάγκες δεν υπάρχει κάντε κάτι γιαυτό επιτέλους!!!! Νησί του Ιπποκράτη ????

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ