Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πάσχα στις παραλίες έκαναν οι Κώοι

04/05/2021
385 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τι και αν γιορτάσαμε το Πάσχα. Η εικόνα στις παραλίες του νησιού θύμιζαν Αύγουστο καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες οδήγησαν μικρούς και μεγάλους στη θάλασσα για στιγμές δροσιάς και παιχνιδιού. 

Όπως μας μετέφεραν πολλοί συμπολίτες μας, έκαναν την πρώτη βουτιά της χρονιάς την Μεγάλη Παρασκευή που ήταν ηλιόλουστη και ζεστή. Οι υψηλές θερμοκρασίες που ήταν και ασυνήθιστες για τα δεδομένα της εποχής, συνεχίστηκαν και τις υπόλοιπες ημέρες του Πάσχα με πολλούς να γυρίζουν πλάτη στο ψήσιμο του οβελία στην αυλή και να προτιμούν βουτιές και ηλιοθεραπεία. 

Το γεγονός ότι η εστίαση ήταν κλειστή μέχρι και την Κυριακή της Λαμπρής, ευνόησε τους πολίτες να ξεχυθούν στις παραλίες καθώς ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γεμίσουν τον χρόνο τους.  

Η αργία σε συνδυασμό με τον «μίνι καύσωνα» ώθησαν τους Κώους να κατακλύσουν τις παραλίες του νησιού, που από νωρίς το πρωί ήταν γεμάτες. Μάλιστα ήταν αρκετά αυξημένη η κίνηση και στους δρόμους τόσο στο επαρχιακό δίκτυο όσο και στην πόλη αφού ο κόσμος εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό, για να κάνει τη βόλτα του. Πάντως αν και οι μετεωρολόγοι δηλώνουν ότι τις επόμενες ημέρες θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή ο υδράγυρος, φάινεται ότι το καλοκαίρι έφθασε στην Κω νωρίς και το μόνο που μένει είναι η έλευση των επισκεπτών.

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ