Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

"Παρών" δηλώνουν οι επιχειρήσεις της Κω εν όψει “Black Friday”

26/11/2020
298 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τι και αν τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά; Οι έμποροι του νησιού μας θα προχωρήσουν σε προσφορές την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη την λεγόμενη Black Friday. Όχι τα μαγαζιά δεν θα ανοίξουν για μία ημέρα, αλλά θα εξυπηρετήσουν χρησιμοποιώντας άλλους τρόπους πώλησης.

Συνομιλήσαμε με επαγγελματίες του νησιού για το φετινό Black Friday, το οποίο μέχρι πρότινος, φαινόταν χαμένο , αλλά με τις ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες, θα γιορταστεί η εμπορικότερη ημέρα του έτους ενόψει και της εορταστικής περιόδου.

Αν και για τις επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι πολύ εύκολη η διαχείριση των τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών αγορών μέσω των κοινωνικών δικτύων, παρόλα αυτά εξυπηρετούν τους πελάτες και θα το κάνουν και την «Μαύρη Παρασκευή». Είναι ένας τρόπος να στηρίξουν οι καταναλωτές τις τοπικές επιχειρήσεις και τα μαγαζιά να δουλέψουν.

Μάλιστα κάποια καταστήματα ήδη έχουν ξεκινήσει τις προσφορές προκειμένου να προσφέρουν χρόνο στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους με νέες μειωμένες τιμές.


Αλεξάνδρα Λέγγου – Feel : Black Friday με μεγάλες εκπτώσεις σε επιλεγμένα είδη

«Θα συμμετάσχουμε ως κατάστημα στο φετινό Black Friday έστω και με αυτόν τον τρόπο. Για την ημέρα θα έχουμε προσφορές σε επιλεγμένα είδη που θα φτάσουν το 60%. Ο τρόπος λειτουργίας θα είναι μέσω social media και τηλεφώνου. Ήδη συνεργαζόμαστε με κούριερ για την παράδοση των παραγγελιών και έτσι εξασφαλίζουμε ότι οι αγορές του Black Friday θα παραδοθούν εγκαίρως και με ασφάλεια».


Τζένη Σταυρή – Famous : Black Friday τιμές για περισσότερες ημέρες


« Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προσφορές μας για το Black Friday. Εξυπηρετούμε μέσω των social media και τηλεφωνικά. Υπάρχει ανταπόκριση αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ίδια η ημέρα όπως τις προηγούμενες χρονιές με τα φυσικά μας καταστήματα ανοικτά. Δεν είναι επίσης εύκολο για μικρές επιχειρήσεις που δεν είχαν μέχρι πρότινος ηλεκτρονικό κατάστημα να οργανώσουν και να διεκπεραιώσουν τις παραγγελίες. Εμείς θα κρατήσουμε τις προσφορές μας για περισσότερες ημέρες διότι δεν θα δουλέψουμε αλλιώς. Η παράδοση όλων των προϊόντων γίνεται στον χώρο των πελατών τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.»


Νατάσα Ξανθοπούλου – Pin Me Up:  Live Black Friday στο Facebook

« Συμμετέχουμε και εμείς στο Black Friday και μάλιστα ετοιμάζω μία ειδική ζωντανή μετάδοση στο Facebook την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου όπου οι πελάτες θα μπορούν να δουν όλα τα προϊόντα που θα είναι σε προσφορά και να κάνουν άμεσα τις αγορές τους. Ετοιμάζω ένα ειδικό live για την περίσταση με πολλές εκπλήξεις.»


Κώστας Αλαχιώτης – Serafino Kids and Baby Store: Black Friday περισσότερες ημέρες

« Η επιχείρησή μας ετοιμάζεται για αυτή την εμπορική γιορτή αν και δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε από τα φυσικά μας καταστήματα. Για αυτό το λόγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook – Instagram θα επικοινωνήσουμε τις προσφορές μας και φυσικά θα δεχόμαστε και τηλεφωνικές παραγγελίες. Μάλιστα θα έχουμε ειδικές τιμές όχι μόνο την Παρασκευή αλλά και περισσότερες ημέρες.»


Ανθή Φώτη Καλαποδά – Agapo Kouzina – chefshop.gr

«Εξυπηρετούμε το κοινό ήδη με τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές παραγγελίες καθώς διαθέτουμε το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Για την «Μαύρη Παρασκευή» θα υπάρχουν ειδικές προσφορές σε επιλεγμένα είδη. Με το καλό, όταν τα φυσικά καταστήματα λειτουργήσουν ξανά, θα μπορέσουμε να κάνουμε και άλλες προσφορές ενόψει και της επαναλειτουργίας. Ο εμπορικός κόσμος ζητάμε από τους πελάτες μας όταν ανταμώσουμε ξανά, να είμαστε όλοι υγιείς και να τηρούμε τους κανόνες ατομικής υγιεινής για την ασφάλεια όλων μας.»


Μάνος Παραδείσης – Spatz & Kathy Black – Black Friday μόνο μία ημέρα τον χρόνο

« Το Black Friday το ξεκινήσαμε από το 2014 και πραγματικά είναι μία γιορτή για όλους. Πέρα από τις προσφορές που υπάρχουν, η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή, ο κόσμος κυκλοφορεί, κάνει ίσως και περισσότερες αγορές λόγω της καλής ψυχολογίας της ημέρας. Θεωρώ ότι το Black Friday θα πρέπει να γιορτάζεται μία ημέρα μόνο ώστε να έχει και νόημα όπως συμβαίνει στην Αμερική. Ως επιχείρηση σεβόμαστε το δίκτυο συνεργατών που έχουμε πανελλαδικά εκ των οποίων οι περισσότεροι διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν θα κάνουμε προωθητικές κινήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν είναι οι συνθήκες ιδανικές, θα δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο e – shop το οποίο θα λειτουργεί αυτόνομα και θα έχει προσωπικό για να διεκπεραιώνει σωστά τις παραγγελίες και την διαχείριση αυτού του ψηφιακού καταστήματος.»


Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ