Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΩ – ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ

17/05/2021
2345 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρόγραμμα «Γαλάζια Ελευθερία» στην Κω, που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός και αφορά τον καθολικό και πλήρη εμβολιασμό των μόνιμων κατοίκων των νησιών, με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Mάλιστα, σήμερα ξεκίνησαν και οι εμβολιασμοί στο Περιφερειακό ιατρείο της Αντιμάχειας, ενώ προστέθηκε επιπλέον γραμμή εμβολιασμού στο Κ.Υ. Πλατανίου, στην οποία θα γίνονται εμβολιασμοί (Johnson & Johnson).

Βέβαια , υπήρχαν και τα απρόοπτα, καθώς λόγω ενός προβλήματος αναβλήθηκαν οι πρωινοί εμβολιασμοί στο Πλατάνι με το συγκεκριμένο εμβόλιο, ωστόσο θα πραγματοποιηθούν κανονικά αυτοί που ήταν προγραμματισμένοι για μετά τις 15:00. Σε επικοινωνία που είχαμε με τους υπευθύνους στο Κ.Υ. Πλατανίου, δεν θέλησαν να μας ενημερώσουν για τον λόγο που ακυρώθηκαν τα πρωινά ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για πληροφορίες από τις 16:00 και μετά το τηλέφωνο 22420 47367.

Όσον αφορά το Π.Ι. Αντιμάχειας, και εκεί δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα, όπως είχε δημιουργηθεί και στο Κ.Υ. Πλατανίου κατά τις πρώτες ημέρες ημέρες έναρξής του, καθώς ενώ ο εμβολιασμός θα γίνεται μέχρι τις 14:00, είχαν αφήσει ανοιχτή την πλατφόρμα, να γίνονται εμβολιασμοί μέχρι τις 20:00, με αποτέλεσμα, από νωρίς το πρωί οι άνθρωποι του εμβολιαστικού κέντρου, να καλούν στα τηλέφωνα όσους είχαν κλείσει ραντεβού για μετά τις 14:00, να προγραμματίσουν το ραντεβού τους νωρίτερα. Το ίδιο θα ισχύσει και για τα ραντεβού των επόμενων ημερών.

Η υπεύθυνη – συντονίστρια του εμβολιαστικού κέντρου κ. Κομίνη, μας ανέφερε ότι θα γίνονται καθημερινά, περίπου 80 εμβόλια, ενώ από τις 23 Ιουνίου θα ενισχυθεί το προσωπικό με 2 νοσηλεύτριες (απόσπαση από το Αττικόν νοσοκομείο).

Επίσης μας ανέφερε, ότι αυτές τις μέρες θα βρίσκονται στο νησί μας ιατρικές κινητές μονάδες (αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος) όπου θα πραγματοποιούν μαζικούς εμβολιασμούς.

Ο ιατρός του Π.Ι. Αντιμάχειας κ. Μεταξάς, εξέφρασε την επιθυμία του, να στελεχωθεί και να λειτουργήσει άμεσα το Κ.Υ. Αντιμάχειας και να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους κατοίκους της περιοχής, καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ