Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

H Κως έχει πλέον το δικό της τσίπουρο… («Από καρδιάς» του Γιώργου Καρδούλια)

28/04/2021
1053 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τα τελευταία χρόνια η Κως με την εξαιρετική προσπάθεια των οινοπαραγωγών και τις μεγάλες πλέον εκτάσεις με αμπελώνες κατά μήκος του νησιού πρωταγωνιστεί με τα κρασιά της κερδίζοντας ολοένα και περισσότερες διακρίσεις και βραβεία, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ποικιλίες σταφυλιών, νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις και οινοποιεία που θα ζήλευαν μεγάλες πόλεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Σε αυτή την καταπληκτική προσπάθεια ήρθε να προστεθεί μία ακόμη εξαιρετική δράση. Η αγάπη και το μεράκι όλα αυτά τα χρόνια παράλληλα με την επιτυχημένη επαγγελματική του ιδιότητα στην κατασκευή μεταλλικών κτηρίων τον οδήγησαν στην παραγωγή και εμφιάλωση του πρώτου τοπικού τσίπουρου με την ονομασία από καρδιάς…

Ο Γιώργος Καρδούλιας  τα τελευταία χρόνια αθόρυβα με πολύ προσωπική εργασία και ταπεινότητα κατάφερε να μας «παρουσιάσει» 4 νέες  γυάλινες συσκευασίες των 100ml 200ml και 700ml (40%vol) με τσίπουρο «Από καρδιάς» με πρώτη ύλη (στέμφυλα) από τα οινοποιεία της Κω. 

Επιπλέον μία ακόμη επιλογή από «απόσταγμα σταφύλης» με καταπληκτικό λογότυπο και φινετσάτο μπουκάλι, φτιάχνεται με σταφύλια από τον δικό του αμπελώνα και έχει την ονομασία «Απόσταγμα καρδιάς» .

Το νέο τοπικό τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα του νησιού μας, καθώς και στα σουπερ μάρκετ «Κρητικός». 

Για πρώτη χρονιά η ποσότητα σαφώς και είναι περιορισμένη ευελπιστώντας στο μέλλον για μεγαλύτερες ποσότητες και κάλυψη της τοπικής αγοράς. 

Το πιστοποιημένο αποσταγματοποιείο του Γιώργου Καρδούλια με σύγχρονες εγκαταστάσεις και τις απαραίτητες προδιαγραφές είναι το μοναδικό στο είδος του στα Δωδεκάνησα. 

Ένα ακόμη τοπικό προϊόν από την «καρδιά» της Κω με πολύ αγάπη από τον Γιώργο Καρδούλια…


Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ