Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σε αυστηρό lockdown μπαίνει από σήμερα η Ολλανδία

19/12/2021
153 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε αυστηρό lockdown μπαίνει από σήμερα 19/12 η Ολλανδία, για την αναχαίτηση του 5ου κύματος της πανδημίας, τη στιγμή που ένα νέο άλμα στον αριθμό των κρουσμάτων καραδοκεί, λόγω της μετάλλαξης Όμικρον. 

Σε αυστηρό lockdown μπαίνει από την Κυριακή 18/12 η Ολλανδία, για την αναχαίτηση του 5ου κύματος της πανδημίας, τη στιγμή που ένα νέο άλμα στον αριθμό των κρουσμάτων καραδοκεί, λόγω της μετάλλαξης Όμικρον.

 "Η Ολλανδία θα κλείσει πάλι. Αυτό είναι αναπόφευκτο λόγω του πέμπτου κύματος που έρχεται με τη μετάλλαξη όμικρον", δήλωσε ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε, ο οποίος ανακοίνωσε τα νέα μέτρα σε συνέντευξη Τύπου.

  Το lockdown θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τουλάχιστον τις 14 Ιανουαρίου. Τα καταστήματα με μη απαραίτητα αγαθά και προϊόντα, τα μπαρ, τα εστιατόρια και άλλοι δημόσιοι χώροι θα κλείσουν από τις 19 Δεκεμβρίου. Όλα τα σχολεία θα κλείσουν από τις 20 Δεκεμβρίου και θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 9 Ιανουαρίου.

  Αν δεν αναλάβουμε σήμερα δράση θα υπάρξει μια "αδιανόητη κατάσταση στα νοσοκομείας μας" τα οποία έχουν περιορίσει τις υπόλοιπες δραστηριότητες τους για να περιθάλψουν τους ασθενείς με Covid-19, προειδοποίησε ο Ρούτε.


Πηγή: Reporter.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ