Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ITB Berlin 2022: Μόνο εμβολιασμένοι και αναρρώσαντες οι εκθέτες και επισκέπτες

20/11/2021
57 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μόνο οι εμβολιασμένοι με εμβόλιο εγκεκριμένο από την ΕΕ και όσοι έχουν αναρρώσει από τον ιό θα μπορούν να εισέρχονται στους εκθεσιακούς χώρους της διεθνούς έκθεσης ΙΤΒ του Βερολίνου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Μαρτίου.

Οι κανονισμοί εισόδου στους εκθεσιακούς χώρους τέθηκαν από τη Γερουσία του Βερολίνου, ισχύουν από σήμερα και βεβαίως αφορούν και την έκθεση ΙΤΒ. 

Οι νέοι κανόνες αφήνουν εκτός έκθεσης πολλούς επαγγελματίες του τουρισμού από διάφορες περιοχές του πλανήτη, για παράδειγμα από την Ασία, την Αφρική ή την Καραϊβική, που έχουν εμβολιαστεί με άλλα εμβόλια μη εγκεκριμένα από την ΕΕ.

Από την άλλη πλευρά, η απαίτηση για μάσκα και ο περιορισμός στον αριθμό των ατόμων στο χώρο του σταντ δεν θα ισχύουν πλέον. Επιπλέον, δεν είναι πλέον υποχρεωτικοί οι κανονισμοί απόστασης για το σχεδιασμό περιπτέρων, ενώ μπορούν να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις στο περίπτερο. 

Λόγω αυτών των αλλαγών, όσοι εκθέτες έχουν κλείσει συμμετοχή στην ITB Berlin 2022 μπορούν να προβούν σε ακύρωση, που είναι δωρεάν, μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2021.


https://www.tornosnews.gr/tornos/ektheseis-sinedria/53887-itb-berlin-2022-mono-emvoliasmenoi-kai-anarrosantes-ekthetes-kai-episkeptes.html

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ