Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Ελένη χάνει το μωρό της με βίαιο τρόπο

14/10/2020
106 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Οι συνταρακτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται κρατώντας ψηλά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αν και χθες το GNTM πέρασε μπροστά στο δυναμικό κοινό με το makeover των διαγωνιζόμενων

Η δημοφιλής σειρά εποχής του ANT1 που συγκλονίζει με τις εξελίξεις της επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις στους τηλεθεατές.


Άγριες Μέλισσες

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στα επόμενα επεισόδια και φαίνεται ότι τα βασανιστήρια που περνάει η Ελένη από τον Βόσκαρη στη φυλακή δεν θα έχουν τελειωμό.

Μάλιστα, η Ελένη θα μείνει έγκυος μετά τον βιασμό της από τον Βόσκαρη, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος θα θελήσει να ξεφορτωθεί αυτό το μωρό, με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Η εγκυμοσύνη της Ελένης και το άδοξο τέλος της

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη γίνεται έρμαιο των άρρωστων ορέξεών του. Στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές εξελίξεις, που θα είναι απόρροια των πράξεων του. Ο Βόσκαρης έπειτα από μια έντονη αδιαθεσία της Ελένης μαθαίνει πως έχει μείνει έγκυος μετά τον βιασμό της. Ο ίδιος πανικοβάλλεται, καθώς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, αλλά σχεδιάζει να ξεφορτωθεί το "πρόβλημα” της Ελένης, πριν προλάβει η ίδια να αντιδράσει.

Άγριες Μέλισσες

Η Φωτεινή αποκαλύπτει στην Ελένη ότι είναι έγκυος. Μάλιστα, η γυναίκα προσπαθεί να την πείσει να κρατήσει αυτό το μωρό, ως απόδειξη για τον εφιάλτη που ζει στα χέρια του Βόσκαρη. Μάλιστα, ο Γκούμας της προτείνει μια λύση προκειμένου να τα καταφέρει. Τότε, όμως, η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα. Να κρατήσει το μωρό για να γλιτώσει από το μαρτύριό της ή να ακολουθήσει το σχέδιο του Βόσκαρη και να τερματίσει την εγκυμοσύνη; Η ίδια καταφέρνει σε πρώτη φάση να αποφύγει την έκτρωση, αλλά ο Βόσκαρης δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα.

Ο ίδιος με πολύ βίαιο και ύπουλο τρόπο καταφέρνει να κάνει την Ελένη να χάσει το μωρό που περιμένει. Η ίδια, όταν συνειδητοποιεί πως το έμβρυο είναι νεκρό, είναι συντετριμμένη από την αποτρόπαια πράξη του και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει…


thetoc.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ