Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Χωρισμός express με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

11/01/2021
68 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έγιναν ζευγάρι στα τέλη του 2020. Οι δυο τους είχαν κάνει μια δημόσια εμφάνιση τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο και από εκεί ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα περί έρωτα ανάμεσα στον σεφ και την ηθοποιό. Αργότερα τους είδαμε και σε έξοδο για φαγητό, πριν κλείσουν τα εστιατόρια λόγω του lockdown.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε η εκπομπή στη Φωλιά των Κουκου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου χώρισαν πριν προλάβουν καλά καλά να γίνουν ζευγάρι.

Ο ίδιος ο σεφ, όταν είχε ερωτηθεί σχετικά στα μέσα Δεκεμβρίου, είχε απαντήσει: "Να βρεις την κυρία Μιχαλοπούλου να τη ρωτήσεις αν είμαστε μαζί".

Τι συνέβη από τότε;

Όπως ανακάλυψαν στην εκπομπή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, κάτι που φανερώνει πως ότι κι αν είχαν ανάμεσά τους έχει τελειώσει.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή τα like που είχαν κάνει ο ένας στον άλλον εξακολουθούν να υπάρχουν, μόνο που πια και οι δύο έχουν κάνει unfollow τον άλλο.

Φαίνεται πως αυτή η σχέση τελείωσε πριν προλάβει καλά καλά να αρχίσει. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου ακολουθούν πια διαφορετικά μονοπάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

https://www.thetoc.gr/people-style/article/leonidas-koutsopoulos-xorismos-express-me-tin-xrusa-mixalopoulou/


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ