Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νίκος Μουτσινάς - Μαίρη Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

22/01/2021
254 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

O παρουσιαστής έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso.

Αυτή είναι μία πληροφορία, την οποία ακόμη δεν έχουν επιβεβαιώσει οι δυο παρουσιαστές.

Ωστόσο, όπως γράφει η εφημερίδα, οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι πάρα πολλά χρόνια και προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή, δηλαδή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του Νίκου Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά σε συνεντεύξεις του ότι θα ήθελε πολύ να υιοθετήσει ένα παιδί. Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια. Ίσως, αυτός να είναι και ο λόγος που οι δυο τους πήραν αυτή την απόφαση. 

«Ναι, νιώθω έτοιμος εδώ και πολύ καιρό και θα το κάνω. Απλά όλα αυτά τα χρόνια, με τσεκάρω. Θέλω να καταλάβω αν είναι ανάγκη μου ή κάτι που το θέλω πολύ. Δε θέλω να είναι ανάγκη, αλλά ισχυρή θέληση. Ούτε εγωιστική πράξη, να το κάνω δηλαδή για μένα, αλλά να το κάνω για το ίδιο το παιδί… Μα προφανώς θα υιοθετήσω ένα παιδάκι. Αυτό είναι το πιο πιθανό. Θα μπορούσα να αποκτήσω και με άλλους τρόπους, αλλά νομίζω πως η υιοθεσία εμπεριέχει κάτι πιο όμορφο. Υπάρχουν τόσα παιδιά και σε άλλες χώρες και σε δικά μας ιδρύματα. Γνωρίζω τις δυσκολίες που συνεπάγεται μια υιοθεσία, το τέρας της γραφειοκρατίας ακόμη και για τυπικές οικογένειες, πόσω μάλλον για μια μονογονεϊκή και μάλιστα ενός άνδρα» είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello το 2019.

https://www.star.gr/lifestyle/celebrities/529708/moytsinas-synatsakh-ypegrapsan-symfwno-symbiwshs

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ